Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19, από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας

 

«Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 στους ενήλικες και στις ηλικίες 12-17». από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Στο πλαίσιο της γενικότερης συνδρομής της αυτοδιοίκησης στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και την επιστροφή μας στην κανονικότητα, η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 στους ενήλικες και στις ηλικίες 12-17», την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13: 30.
Η εκδήλωση πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του λοιμωξιολόγου, Ομότιμου Καθηγητή Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μέλους της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Συρογιαννόπουλου και θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό και τα οφέλη του καθώς επίσης και στην παροχή επιστημονικών απαντήσεων στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, ήτοι τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τους γονείς και κηδεμόνες, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, κ.α..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.  Για τη διευκόλυνση της συζήτησης παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής του ερωτήματός σας, έως την Τρίτη 9/11 στο email: info@pedstereas.gr ,. Υπάρχει δε, η δυνατότητα παρακολούθησης από το youtube.

Ακολουθεί η ενημερωτική επιστολή και  η πρόσκληση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση