ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α2 και Γ2

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α2 και Γ2

Από τη Δευτέρα 12/10/2020 και έως και την Παρασκευή 16/10/2020 που αναστέλλεται η λειτουργία των δύο ανωτέρω τμημάτων τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το πρόγραμμα των τμημάτων.

Σας στέλνουμε (με e-mail) συνημμένα:
1.         το νέο πρόγραμμα που ισχύει για όλο το σχολείο από 12/10/2020 και σύμφωνα με αυτό θα συνδέεστε στις ψηφιακές τάξεις των καθηγητών σας με την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ WEBEX.
2.        Τα links των ψηφιακών τάξεων των καθηγητών που πρέπει να χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε.

Η παρακολούθηση της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεδιάσκεψη) είναι για όλους τους/τις μαθητές/τριες υποχρεωτική.
Διαφορετικά, η απουσία θα καταγράφεται στο my school.σύμφωνα με το ΦΕΚ 4264/Β 30/09/2020 άρθρο 3.1. του ΥΠΑΙΘ
«Άρθρο 3
1. Η απουσία μαθητή/τριας από κάθε διδακτική ώρα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης καταγράφεται από τον εκπαιδευτικό κατά παρέκκλιση του άρθρου 27 της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/21.05.2019 (Β’ 2005) κοινής απόφασης του Υπουργού και της Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε Ηλεκτρονικό Ημερήσιο Δελτίο Φοίτησης, σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος της παρούσας, προσμετράται στο γενικό σύνολο των απουσιών που θα πραγματοποιήσει ο μαθητής/τρια κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους και λαμβάνεται υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής του/της.»

Θα είμαστε στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια και υποστήριξη για την διαδικασία σύνδεσης αν υπάρξει πρόβλημα (έχετε ήδη εμπειρία από τις τηλεδιασκέψεις στην περίοδο Μαρτίου – Απριλίου).

Καλή μας αρχή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και καλή μας επιτυχία!

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων

σημείωση: Τα υπόλοιπα τμήματα λειτουργούν κανονικά στο χώρο του σχολείου.

σημείωση 2: Ακολουθεί ενημερωτικό έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ για τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση