Μαθητικοί Λογαριασμοί και Ηλεκτρονική Τάξη για τους μαθητές

Μαθητικοί Λογαριασμοί και Ηλεκτρονική Τάξη για τους μαθητές


Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δημιουργούνται Μαθητικοί Λογαριασμοί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, τα στοιχεία των οποίων απομνημονεύει κάθε μαθητής και δεν τα κοινοποιεί σε άλλα πρόσωπα. 

Στο περιβάλλον του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου συμμετέχουν μόνο εκπαιδευτικοί και μαθητές, οπότε είναι ένα ασφαλές περιβάλλον.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να κάνουν κλικ στη διεύθυνση: https://register.sch.gr/students και να κάνουν εγγραφή του/της μαθητή/τριας ακολουθώντας τις οδηγίες. 

Όσοι μαθητές/τριες έχουν ξεχάσει τα στοιχεία του μαθητικού τους λογαριασμού που τους έχει δοθεί, πρέπει μαζί με τον κηδεμόνα τους να κάνουν κλικ στη διεύθυνση: https://register.sch.gr/students και να κάνουν εγγραφή ακολουθώντας τις οδηγίες.

Με αυτά τα στοιχεία ο/η μαθητής / τρια έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Συγκεκριμένα:

  1. Ηλεκτρονική Τάξη: eclass.sch.gr
    Οι μαθητές/τριες κάνουν σύνδεση με τα στοιχεία του μαθητικού τους λογαριασμού και εγγραφή στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν.

Κατόπιν, κάθε φορά, αφού συνδεθούν κάνουν κλικ και μπαίνουν στο μάθημα που τους/τις ενδιαφέρει.

Εκεί ακολουθούν τις οδηγίες του καθηγητή τους.

 

Στην πορεία αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και προκλήσεις θα προσαρμοζόμαστε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί. 

Είμαστε στη διάθεσή για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια στο τηλέφωνο του σχολείου 2221024094 και στο e-mail   mail@2gym-chalk.eyv.sch.gr

 

.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση