Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας άνοιξε πανιά και με τα βέλη του στοχεύει με πάθος στο μέλλον

Στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2017 – 2018  «ΑΘΛΟΥΜΑΙ-ΧΑΡΑ ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις τοξοβολίας και ιστιοπλοΐας.

Ο Σύλλογος Τοξοβολίας που φιλοξενείται στο γυμναστήριο του σχολείου μας διοργάνωσε αγώνες τοξοβολίας για την Α’ Τάξη. Η Β’ Τάξη έπαιξε βόλεϊ.  

hm-athl-5

Τα τμήματα που βραβεύτηκαν για τις περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες δίνοντας πάσα ο ένας στον άλλο είναι τα: Β1, Β3 και Α1.

Επίσης βραβεύτηκαν για τις καλύτερες επιδόσεις τους στην τοξοβολία 6 μαθητές/τριες της Α’ τάξης. Και οι δύο τάξεις παρακολούθησαν εναλλάξ την ταινία «Πάμε χιόνι», την αληθινή ιστορία της συμμετοχής μιας ομάδας από τη Τζαμάϊκα στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ειδικότερα στο άθλημα του έλκηθρου στον πάγο.

Η Γ’ τάξη επισκέφθηκε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και μυήθηκε στα μυστικά της ιστιοπλοΐας. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες έλαβαν Δίπλωμα συμμετοχής στην παρουσίαση του Ι.Ο. Χαλκίδας. Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί έφυγαν ενθουσιασμένοι από τη βιωματική παρουσίαση του Ομίλου και υποσχέθηκαν μεταξύ τους μελλοντική συνεργασία.

Με αυτές τις ήπιες και εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες χαράζει το σχολείο μας ένα μέλλον καθαρό, με παραδοσιακές μορφές άθλησης και με τη χρήση τόξων και ανέμων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Αποστολόπουλο, τον Σύλλογο Τοξοβολίας και ιδιαίτερα τον  πρόεδρο κ. Πατσουράκης και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κύριο Γιώργο Τσουράπα για την επιτυχημένη οργάνωση και εποπτεία της αθλητικής εκδήλωσης.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση