Δελτίο Τύπου: «Γιορτή Λήξης Σχ. Έτους 2012 – 13»

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχ. Έτους 2012 – 13 στην αυλή του 2ουΓυμνασίου Χαλκίδας.

Η γιορτή περιελάμβανε τα προγράμματα: ComeniusΚλικ στην ΙστορίαeTwinning και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Τοπικά προϊόντα: Σύκα και βότανα»τραγούδια και χορούς που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι οι μαθητές μας. Επίσης προβάλλονταν στην οθόνη έργα ζωγραφικής των μαθητών ενώ μας πήγε «Μια βόλτα στη Γαλλία» το βίντεο και τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν. Παράλληλα λειτούργησαν έκθεση με έργα τεχνολογίας και έκθεση παρουσίασης όλων των δραστηριοτήτων της Περιβαλλοντικής Ομάδας «Αειφορία εν-Τάξει». Ταυτόχρονα οι επισκέπτες συμμετείχαν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία αναγνώρισης βοτάνων. Στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκαν τα 3 περιοδικά που εκπόνησαν τα 3 τμήματα της Β’ Τάξης και εργασίες στο μάθημα τηςΑγγλικής Γλώσσας. Η βραδιά έκλεισε με χορό των παιδιών από τραγούδια που έπαιξε ο DJ Ctam (Δ. Σ. μαθητής του Λυκείου μας) τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Αυτή η βραδιά έδωσε την ευκαιρία στους γονείς να δουν την συμμετοχή και τις δραστηριότητες των παιδιών τους σε προγράμματα έξω από το στενό σχολικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τον κ. Γουρνή (υπεύθυνο Παιδείας του Δήμου Χαλκιδέων), τον κ. Καντανολέων (υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας) και τον Διευθυντή του 2ου Λυκείου Χαλκίδας κ. Γιακουμίδη για την βοήθειά τους. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια κ. Τζελφέ – Ανέστη Σωτηρία, την υποδιευθύντρια κ. Πίσχινα Αικατερίνη και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλη τη διάρκεια της σχ. χρονιάς, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τα συγκεκριμένα προγράμματα. Το ολόθερμα συγχαρητήρια ανήκουν στους μαθητές μας που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους και με πολύ ενθουσιασμό συμμετείχαν στα προγράμματα, αλλά και στη βραδιά αυτή.

Οι διοργανώτριες εκπαιδευτικοί: Ιωαννίδου Ιωάννα και Τσομώκου Χριστίνα.

 

DSC02858

 

DSC02859

 

DSC02866

 

DSC02868

 

DSC02884

 

DSC02874

 

DSC02902

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση