«Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή μας, συνάδελφο και φίλο και εγκάρδιες ευχές για καλή και δημιουργική συνέχεια…!!!»

Σήμερα, 25 Ιουνίου 2012, οι καθηγητές  του 2ου Γυμνασίου  Χαλκίδας ετοιμάσαμε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για τον διευθυντή μας κ. Γράππα που υπηρέτησε στο σχολείο μας για 23 χρόνια και από αυτά τα τελευταία 14 ως διευθυντής.

Η συγκίνηση όλων μας είναι δεδομένη, αφού πρόκειται για έναν διευθυντή πρότυπο καλών πρακτικών στην άσκηση των εκπαιδευτικών του καθηκόντων και ταυτόχρονα συμπαραστάτη εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων στα πλαίσια της σχολικής μας κοινότητας.

Δεν είναι τυχαία η χρονική σύμπτωση της θητείας του με σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές του σχολείου μας τόσο σε εκπαιδευτικό επίπεδο με την αμέριστη στήριξή του σε νέα προγράμματα και ποικίλες δράσεις όσο και σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής και ευπρεπισμού του εργασιακού μας χώρου.

Η υπομονή, η επιμονή, η εργατικότητα, η ικανότητα διαπραγμάτευσης και επίλυσης του διαφορετικού, η καλλιέργεια ενός οικείου και συνεργατικού κλίματος συγκαταλέγονται στα ουσιαστικά του προσόντα που επιβεβαιώνουν το ότι «ο άνθρωπος ευθύνεται για την αποτελεσματικότητα των θεσμών».

Αποχαιρετούμε λοιπόν, έναν «χαρισματικό ηγέτη» που πάντα ως «πρώτος μεταξύ ίσων» μας χάριζε εκείνη την τρυφερή αίσθηση του ενδιαφέροντος που διαφοροποιεί τον «επαγγελματία» από τον «άνθρωπο» και που όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε συχνά στα χρόνια της συνεργασίας μας, τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στη ζωή και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!

Οι καθηγητές του σχολείου

Ακριβόπουλος Βασίλης

Αργύρη Γιώτα

Βούργια Βάσω

Γαρούφας Αλέξανδρος

Νάστας Δημήτρης

Διαμαντή Ευγενία

Ηλία Μαρία

Ιωαννίδου Ιωάννα

Καραπανάγου Πέρυ

Καραποστόλου Άκης

Καταροπούλου Φρόσω

Κατράνα Μαρία

Κατσαρός Νίκος

Κουρίτα Στυλιανή

Κυριακούλη Ελένη

Λιαλιάρης Νίκος

Μίχου Φαλίτσα

Μπουρλιού  Ελένη

Παπαδιόχου Σοφία

Πιπερτζή Βίκυ

Πίσχινα Καίτη

Σταμέλου Φωτεινή

Τζανετή Δήμητρα

Τσομώκου Χριστίνα

Τσουράπας  Γιώργος

qr code for this post

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση