Επίσκεψη – περιήγηση στην παλαιά πόλη της Χαλκίδας

Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας πραγματοποίησε την Δευτέρα 29-11-2010 πορεία, επίσκεψη – περιήγηση με αρχαιολόγους της 23ης ΕΒΑ στη παλαιά πόλη της Χαλκίδας, στα πλαίσια του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού προγράμματός του και σε συνεργασία με το σύλλογο πολιτών «Το Κάστρο», την 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, το Λαογραφικό Μουσείο και τη Τροχαία Χαλκίδας.

Τη Τρίτη 30-11-2010 ομάδα μαθητριών του Γυμνασίου ξενάγησε μαθητές/τριες του 1ου, 4ου, 5ου, 7ου Γυμνασίων και του Γυμνασίου Κανήθου παρουσία των αρχαιολόγων της 23ης ΕΒΑ.

Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ανωτέρω φορείς που βοήθησαν στη πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων καθώς και την ΑΓΕΤ Ηρακλής για την ευγενική χορηγία της.

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Και πολύ ωραία πολή! Ακόμα θυμάμαι μια ημερήσια εκδρομή που είχαμε κάνει με το σχολείο πριν από δέκα και βάλε χρόνια. Μου άρεσε ιδιαίτερα η θέα από το κάστρο, αλλά και οι ψαρομεζέδες που είχαμε φάει σε ένα ταβερνάκι τότε.

  2. Τότε να ξανακάνετε με το σχολείο εκδρομή και να μας επισκευτείτε πάλι! 🙂 Μπορείτε τώρα -εκτός των άλλων- να επισκευτείτε και την “Εστία Γνώσης” που στεγάζεται στο κόκκινο σπίτι και έχει πολλές διαδραστικές δραστηριότητες!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση