1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2017 – Λαμπαδηδρομία

Στις 2 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης προς τιμή της πρώτης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην πόλη της Κομοτηνής και της Καβάλας.

Η άφιξη φλόγας έλαβε μέρος μπροστά στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Νέα Χιλής και το άναμμα του βωμού έγινε μπροστά από το άγαλμα της Δόμνας Βιζβίζης στην Αλεξανδρούπολη. Ιδιαίτερη τιμή για την πόλη και τα Γυμνάσια, τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη λαμπαδηδρομία. Έλαβαν μέρος το 1ο, 2ο,3ο, 4ο, 5ο και Μουσικό Γυμνάσιο. Κάθε σχολείο συμμετείχε με 2 ομάδες των τεσσάρων ατόμων και διάνυσε περίπου 300μ. 

Τέτοιες προσπάθειες από την πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανεβάζουν το επίπεδο των σχολείων και καλλιεργείται η ευγενή άμιλλα. Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι το “ευ αγωνίζεσθαι” αντί του ανταγωνισμού. Η προσπάθεια όλων των παραγόντων για την ανάδειξη των ολυμπιακών αγωνισμάτων αξίζει τα θερμά συγχαρητήρια των καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Η ελπίδα είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια..

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση