Σχολικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίων Αλεξανδρούπολης

 

ekasdym-mpasket2 τελικοί…… 2 δεύτερες θέσεις 

Μόνο ως καλή συνέχεια των προηγούμενων χρόνων αντανακλούν τα αποτελέσματα καλαθοσφαίρισης αγοριών – κοριτσιών μεταξύ των Γυμνασίων της πόλης μας.

  • Τα αγόρια νίκησαν τρεις αγώνες: 2ο  – 4ο : 25/14, 2ο  – Μουσικό: 27/7, Φέρες-2ο: 14/18
  • Στον τελικό συμμετείχαν το 2ο  με το 3ο . H κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με ισοπαλία. Στην παράταση το 2ο  ηττήθηκε με σκορ  42/44, κατακτώντας την δεύτερη θέση.
  • Τα κορίτσια νίκησαν δύο αγώνες: 2ο – 4ο: 12/11, 2ο – 5ο: 8/12. Στον τελικό συμμετείχαν το 2ο με το 4ο και έχασαν 9/11. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια!

Πρέπει να τονίσουμε ότι, η διοργάνωση των Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων ανταποκρίνεται στην παγκοσμίως αυξανόμενη ανάγκη για ενθάρρυνση και εκπαίδευση των παιδιών και των νέων στην υιοθέτηση δια βίου υγιεινών συνηθειών, στην καλλιέργεια ηθικών και δημοκρατικών αξιών, και στην επίτευξη της κοινωνικής
συνοχής. Μέσα από την ισότιμη και ισόνομη συμμετοχή, οι μαθητές θα καλλιεργήσουν την αίσθηση του ανήκειν, θα μάθουν να αξιοποιούν τις μεταξύ τους διαφορές και να εκτιμούν τη συνεισφορά όλων για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θα βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού. Μέσα από αυτούς τους αγώνες οι μαθητές βιώνουν σε πραγματικό χρόνο, τον ανταγωνισμό, την ήτα, την νίκη, την συνεργασία και την ομαδικότητα.

Ομάδα κοριτσιών: Βαδικόλια Μαρία Α1, Νάσου Κυριακή Β2, Κουρτίδου Ελένη Β3, Ερίκογλου Φωτεινή Γ2, Βλαχοπούλου Άννα Γ2, Αδαμίδου Σαββίνα Γ4, Ουσταμπασίδου Φωτεινή Γ4, Παπάζη Ιωάννα Γ4, Τιγγιρίδου Όλγα Γ4, Ταγκίροβα Μαρία Γ5, Τοψίδου Μαριάνα Γ5, Αγγελωνίδη Βασιλική Α1.

Eυχαριστούμε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την άψογη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τους συλλόγους της πόλης  για την διαιτητική τους βοήθεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση