Χριστούγεννα στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας

   Μύρισε Χριστούγεννα  στην Κυψέλη όταν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, υποδέχθηκε  την Πολυφωνική χορωδία Αίγινας και τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων  της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης.
     Μια μουσική πανδαισία από σκοπούς και ρυθμούς από όλο τον κόσμο με αφορμή τη μεγάλη μητρόπολη των εορτών τα Χριστούγεννα. Κάλαντα, θρησκευτικά τραγούδια, έντεχνα και λαϊκά μελωδίες  που γλύκαναν  την ψυχή  των ακροατών οι οποίοι πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημ. Μούρτζης, ιερείς, καθηγητές όλων των βαθμίδων, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Αίγινας κ. Τ. Βάρτζελης,  η πρόεδρος  του Φ.Φιστικιού κ. Μ. Κουκούλη, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, πολλοί γονείς φίλοι και συγγενείς των συμμετεχόντων καθώς και μαθητές του σχολείου.
     Η όμορφη βραδιά διανθίστηκε με ποιήματα και σκέψεις Χριστουγεννιάτικες που απέδωσαν οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου: Β. Τριανταφύλλου, Λ. Βασιλείου, Ελ. Νιάτση, Δημ. Ρουσσέα  και Ο. Μπόγρη.
    Πολλά συγχαρητήρια  στους δασκάλους και εμπνευστές της Σχολής και της Χορωδίας, τους κ. Γ. Βρυζάκη, Θ. Ανδρέαδη και Αλ. Σπίτζινγκ.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε προέρχονται από τη σελίδα της Σχολής στο  Fb.