η γωνιά του gaming

658758758 133445

από το μαθητή της Β΄Γυμνασίου Γαλάνη Ηλία

ΌνομαASSASSIN’S CREED IV BLACK FLAG

Κονσόλες-Xbox360, Xbox One, PC, PS3, PS4

ΚατηγορίαAction, Adventure

Η Ubisoft επιστρέφει δριμύτερη με το νέο ACIVBlackFlag και μας εντυπωσιάζει! Πάμε να δούμε περισσότερα…

Έχε γεια Desmond!!

Για πρώτη φορά στη σειρά, ο DesmondMiles δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Κάπου την ψώνισε, φαίνεται… Τέλος πάντων, αντικαταστάτης του θα είναι ένα μέλος της Abstergo, ο EdwardKenway, παππούς του Connor από το ACII.

Νέες δυσκολίες.

Η κατάκτηση των θαλασσών της Καραϊβικής, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Αυτό που χρειάζεται κάθε παίκτης είναι καλός εξοπλισμός και μπόλικη δύναμη για το Jackdaw (το πλοίο σου). Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, καθώς μπορείς, όχι μόνο, να ανεβάζεις levels το Jackdaw, αλλά και να το αναβαθμίζεις και να το τροποποιεί1345565ς!

Κρυμμένοι θησαυροί.

Καθώς το 60% του παιχνιδιού διεξάγεται στη θάλασσα, υπάρχουν πολλά ναυάγια, με τόσους πειρατές και ναυμαχίες. Κάθε ναυάγιο είναι έτοιμο για εξερεύνηση, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κάτσουμε λίγη ωρίτσα παραπάνω, μπας και βρούμε τίποτα καλό.

Συνεχώς σε ετοιμότητα.

Ως γνήσιοι πειρατές, θα πρέπει να επαγρυπνούμε μιας ξαφνικής εχθρικής επίθεσης. Βέβαια, το κυριότερο δεν είναι να αμύνεσαι, αλλά να επιτίθεσαι. Πρέπει να κάνουμε, συνεχώς, εφόδους στα αντίπαλα πλοία, με στόχο – τι άλλο – τη λεία. Κάθε πλοίο πρέπει ή να γίνεται δικό μας ή να καταστρέφεται. Ζητήματα ζωής και θανάτου…

Φάλαινα έχει το μενού σήμερα…

Αν τα αμπάρια μας έχουν αδειάσει και δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε ένα πιάτο φαί, το μόνο που μας μένει είναι να…ψαρέψουμε! Μπαίνοντας στο πλοίο μπορούμε να κυνηγάμε φάλαινες και καρχαρίες. Μάλιστα, αυτό αποτέλεσε την αφορμή της σύγκρουσης της Ubisoft με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA. Σκούρα τα πράγματα για την Ubisoft, η οποί757885α απαντάει λέγοντας ότι ”δεν επικροτούμε το κυνήγι της φάλαινας, όπως δεν επικροτούμε τη ζωή του πειρατή”!

Therealstory

Η σειρά AC, ξεκινώντας απ’ το δεύτερο κιόλας παιχνίδι, μας βάζει μέσα σε αληθινά ιστορικά γεγονότα με υπαρκτά πρόσωπα. Στο 6ο, μάλιστα, παιχνίδι της σειράς θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πραγματικούς πειρατές, όπως ο EdwardTeach – στο παιχνίδι Thach– ή, κατά κόσμον Μαυρογένης, ο BenjaminHornigold, ο JackRackham, γνωστός ως ” Κάλικο Τζακ ”, μαζί με την αγαπημένη του AnneBonny!