Βράβευση παλαιών μαθητών του Γυμνασίου μας

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στα πλαίσια της σχολικής εορτής για την 28η Οκτωβρίου βραβεύτηκαν οι παλαιοί μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αίγινας που φέτος εισήχθησαν με επιυυχία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η χαρά όλων μας και η συγκίνηση των ίδιων των παιδιών ήταν μεγάλη καθώς διάβηκαν μετά από τρία χρόνια το κατώφλι του παλιού τους σχολείου. Χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης αφού κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ήταν οι περισσότεροι εκεί και όσοι δεν κατόρθωσαν να βρεθούν είχαν στείλει τους γονείς ή τα αδέλφια  τους.  Στο πρόσωπό τους θελήσαμε έτσι να εκφράσουμε  όχι απλά την αγάπη μας αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά που μας έδωσαν με αυτή την επιτυχία  τους. Η τιμή προς το πρόσωπό τους είναι τιμή προ ςτο σχολείο μας. Μας τίμησαν με τον αγών την προσπάθειά  τους και εμείς το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε ως μια μικρή ένδειξη τιμής ήταν να τους καλέσουμε και να τους βραβεύσουμε.

Απέδειξαν πως ακόμα και σε πολύ δύσκολους καιρούς, όταν κάποιος θέλει, μπορεί να τα καταφέρει επάξια. Να βάλει στόχους και να τους πραγαμτοποιήσει. Όταν έχει δίπλα του – βοηθούς και συμπαραστάτες τους γονείς και συνοδοιπόρους και συνεργάτες τους καθηγητές  του.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι παρακάτω σπουδαστές. Τους αναφέρουμε μ ετη σειρά  που ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους τον περασμένο Αύγουστο μαζί με τη σχολή της επιτυχίας τους:

Από Το Γενικό Λύκειο:

1.Γιάππαπας Ανδρέας στη Θεολογική Σχολή Αθηνών

2. Ζωγράφος Όθωνας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών της Παντείου

3. Κοντιζάς Γιώργος στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Πανεπιστήμιο Θράκης.

4.Κότορος Ιωάννης στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο ΤΕΙ Καβάλας.

5. Κουκούμη Αρετή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου

6. Λορέντζου Ελένη στη Νομική Σχολή Αθηνών.

7. Μπράουν Μαριάνα στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος Αθήνας

8. Παύλου Ειρήνη στη Θεολογική Σχολή Αθηνών

9. Σώρου Γεωργία στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

10. Χατζηθεοδώρου Νικόλαος στο Τμήμα Πληροφορικής της Παντείου

Από  το ΕΠΑΛ

1. Κουκούλη Χριστίνα στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στο ΤΕΙ  Λαμίας

2.Παπασεβαστού Δήμητρα στο Τμήμα Πολ. Έργων Τποδομής στο ΤΕΙ Αθήνας.

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Σ. Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος  της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Ν. Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Π. Πετρίτης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κ. Γκρινέζος.