Τα νέα του 15μελούς

Τον Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του 15μελούς για να εκλέξει το Προεδρείο, το οποίο αποτελείται από τους :

  • Πρόεδρος:                Κάλαβρος Μιχάλης
  • Αντιπρόεδρος:         Μπόγρη Μαρία
  • Γραμματέας:             Τζουρά Εύα

Επίσης τέθηκαν προς συζήτηση κάποια θέματα τα οποία αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας του σχολείου. Αυτά τα θέματα συζητήθηκαν περισσότερο και αναλυτικότερα στη δεύτερη συνάντηση που έγινε λίγες μέρες αργότερα.

  • Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι εξής: Πρώτον, η έκδοση ενός ημερολογίου με φωτογραφίες από το σχολείο μας, τα έσοδα από την πώληση του οποίου θα διατεθούν σε κάποιες επισκευές που θα γίνουν στις τάξεις και στη βελτίωση της γενικής εικόνας του σχολείου. Γι’ αυτό επίσης αποφασίσαμε να βάψουμε τις κερκίδες με εθελοντική εργασία, κάτι που θα ομορφύνει το προαύλιο και θα ταιριάζει με τα χρώματα του γηπέδου.
  • Επιπλέον, σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε το έργο της κηπουρικής που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι, αξιοποιώντας τον χώρο που βρίσκεται πίσω από το κτήριο και μοιράζοντάς τον σε ίσα μέρη όσα και τα τμήματα του σχολείου. Έτσι, κάθε τμήμα θα αναλάβει να φροντίζει το δικό του κομμάτι κήπου και ίσως στο τέλος να βραβευτεί ο καλύτερος κήπος ή περιβόλι.
  • Όσον αφορά στο θέμα των χορών, δεν μας επιτρέπεται να διοργανώσουμε κάτι τέτοιο σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και γι’ αυτό προτείναμε να αξιοποιήσουμε την αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ακόμα τίποτε δεν έχει αποφασιστεί οριστικά. Αν όμως τελικά συμφωνηθεί κάτι τέτοιο, το 15μελές θα αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου και την επιμέλεια του.

Αυτά τα θέματα αποφασίστηκαν σε πρώτη φάση, αλλά θα ακολουθήσουν και πολλές ακόμα συνελεύσεις, επομένως, αν έχετε κάτι να προτείνετε ή αν θέλετε να υποβάλετε κάποιο παράπονο, μπορείτε να το πείτε σε κάποιον εκπρόσωπο του 15μελούς για να το συζητήσουμε.

Ελένη Καπόλου