Εκτύπωσέ το Σελίδα

Τοποθέτηση Ψυχολόγου στο Σχολείο

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, μαθητές & εκπαιδευτικοί,

Ονομάζομαι Καραλάγα Παρασκευή και η ειδικότητά μου είναι ψυχολόγος.  Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι φέτος με πέντε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής (συμπεριλαμβανομένου του δικού σας).

Στόχος για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών εντός της σχολικής κοινότητας, αλλά και η ενδυνάμωση των οικογενειών των μαθητών, ιδιαίτερα ως προς τη διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας.  Παράλληλα, στις αρμοδιότητές μου είναι η υποστήριξη παιδιών με ιδιαίτερες ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες μέσα στο σχολικό πλαίσιο, σύμφωνα με την πρόταση γονέων και εκπαιδευτικών, με στόχο την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση των παιδιών αυτών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Βασίζομαι σε εσάς για μια αρμονική συνεργασία, ώστε να επιτύχουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους στόχους αυτούς.  

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email μου, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το σχολείο και την τάξη φοίτησης, προκειμένου να προγραμματίζουμε ένα ραντεβού. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται είτε δια ζώσης στον χώρο του σχολείου, είτε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Webex Σημειώνεται ότι αυτή η επιλογή επικοινωνίας προτείνεται κυρίως για γονείς/εκπαιδευτικούς (λόγω ανάγκης γονεϊκής συγκατάθεσης για ατομική επικοινωνία με μαθητές).

Όλες οι παρεμβάσεις (ατομικές και ομαδικές) θα διέπονται από́ τους βασικούς κανόνες ηθικής και δεοντολογίας και θα είναι εναρμονισμένοι με το θεσμικό και νομικό πλαίσιο. Βασική προτεραιότητα είναι η  διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου. Θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου και να γνωριστούμε.

Οι ημέρες συνεργασίας μου με τα σχολεία είναι οι εξής :

Δευτέρα : 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Τρίτη: 4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Τετάρτη: 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Πέμπτη: 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Παρασκευή: 4ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

 

Εύη  Καραλάγα – Ψυχολόγος ΠΕ23

27-01-2022

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/2gymagpa/scholiki-psychologos/

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων