ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Προς τη Διευθύντρια & το σύλλογο διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αγ.Παρασκευής,

 

Εκ μέρους των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Αγ.Παρασκευής θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχές νέο έτος!

 

Επίσης Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι 2 από τους μαθητές του σχολείου σας (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Β4,ΠΡΕΖΑ ΕΥΔΟΞΙΑ Γ3) θα συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ες αύριον τα σπουδαία” παραγωγή της πανελλήνιας Ένωσης Σκηνοθετών που προβάλλεται από την ΕΡΤ2.Τα παιδιά κατα τη διαρκεια της πρωτης καραντίνας συμμετείχαν σε διαδικτυακά μαθήματα θεατρικής αγωγής υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού κας Τρύφωνα Ευστρατίας και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου. Ο Σύλλογος παρουσίασε διαδικτυακά κομμάτια της δουλειάς των παιδιων μέσω της σελίδας του στο facebook.Αποτέλεσμα αυτής της προβολής ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων της συγκεκριμένης εκπομπής και κατόπιν επαφής τους με τον Σύλλογο να συμφωνήσουμε στη δημιουργία ενος ντοκιμαντέρ. Ως εκ τούτου, την ερχόμενη εβδομάδα την Δευτερα 11/1, την Τετάρτη 13/1 & την Πέμπτη 14/1 οι εν λόγω μαθητές ενδέχεται να κάνουν απουσίες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Σκοπός της επιστολής δεν είναι η δικαιολόγηση των απουσιών από μέρους σας αλλά η ενημερωση των καθηγητών  για το λόγο της απουσίας των μαθητών.Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση σας.

 

Μετά τιμής,

Πέγκου Καλλιρρόη

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγ.Παρασκευής