Πρακτικό Επιλογής Πρακτορείου για την πραγματοποίηση της Εκδρομής της Γ΄ Γυμνασίου στην Κ. Μακεδονία-Σέρρες-Λίμνη Κερκίνη-Βεργίνα-Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 19/2/2020 και ώρα 13:30μμ, στο γραφείο της Διευθύντριας κ. Παυλάκου Δήμητρας,
συγκαλέστηκε η αρμόδια Επιτροπή για την αξιολόγηση των προσφορών για την πραγματοποίηση της Εκδρομής της Γ΄ Γυμνασίου στην Κ. Μακεδονία-Σέρρες-Λίμνη Κερκίνη-Βεργίνα-Θεσσαλονίκη, με την παρουσία της ιδίας ως προέδρου, εκπροσώπου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, 2 εκπαιδευτικών-συνοδών στην εκδρομή, του προέδρου του 15μελούς, καθώς και δύο άλλων μελών του.
Ανοίξαμε τις προσφορές από τα ταξιδιωτικά γραφεία που είχαν κατατεθεί στο γραφείο της Διευθύντριας και αφορούσαν την 4ημερη εκδρομή της Γ τάξης, όπως είχε προκηρυχθεί.

Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν οι εξής:

a@Holidays, Vlassopoulos Travel Service, Zorpidis Travel Services, Manessis, Τeam Travel και Travel Project
Επιλέχθηκε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Manessis, γιατί η προσφορά του είναι η πιο ποιοτική και πληροί όλες τις προϋποθέσεις της προκήρυξής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δ/ντρια στο τηλ. του Σχολείου: 2106080176

Σας παρουσιάζουμε το πρακτικό αξιολόγησης και επιλογής τουριστικού πρακτορείου για την εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ Γυμνασίου στην Κ.Μακεδονία-Σέρρες-Λίμνη Κερκίνη-Βεργίνα-Θεσσαλονίκη στις 3-4-2020 έως και 6-4-2020. Ενστάσεις κατά της επιλογής μπορούν να υποβληθούν εντός τριών (3) ημερών δηλαδή έως και την Πέμπτη 27/2/2020.
Από τη Διεύθυνση του σχολείου


Λήψη αρχείου