Πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων Α΄ και Β΄ τάξης

Από την Τετάρτη, 01/04/2020 ξεκινούν τα διαδικτυακά μάθηματα μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex (σύγχρονη εκπαίδευση) για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (2η έκδοση, 30/03/2020, ώρα 22:30).

Τα μαθήματα της Γ’ τάξης για αυτή τη βδομάδα θα συνεχιστεί σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει να γίνεται και μια ώρα την εβδομάδα για τα μαθήματα που δεν είναι πανελλαδικώς εξεταζόμενα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό εγακτάστασης και χρήσης της εφαρμογής Webex για τους μαθητές/τριες από εδώ.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει από κινητό, tablet ή ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος πρέπει να έχει οπωσδήποτε ηχεία, για να μπορείτε να ακούσετε τον καθηγητή/τρια σας. Ακολουθήστε τις ανάλογες οδηγίες σύνδεσης (για κινητό και tablet ή για υπολογιστή).

Κάθε καθηγητής/τρια έχει τη δική του «διαδικτυακή τάξη», η οποία χαρακτηρίζεται από μια μοναδική διεύθυνση (link) και η οποία υπάρχει δίπλα στο όνομα του καθηγητή/τριας (κατεβάστε από εδώ(10η έκδοση, 05/04/2020,ώρα 21:00) το αρχείο με τις διευθύνσεις των “διαδικτυακών” τάξεων) Την ώρα έναρξης του μαθήματος, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα πρέπει να συνδέεστε με τη διεύθυνση αυτή, κάνοντας κλικ πάνω της στο αρχείο με τις διευθύνσεις των καθηγητών/τριων, το οποίο θα έχετε ήδη κατεβάσει (δείτε τον οδηγό χρήσης της εφαρμογής webex).

Πριν ξεκινήσετε, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της εφαρμογής. Επίσης, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του σχολείου (https://blogs.sch.gr/2epalkardits), ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές του προγράμματος αλλά και την προσθήκη νέων “διαδικτυακών τάξεων” (ενημέρωση του σχετικού αρχείου).

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση