Επιστροφή σε Το σχολείο μας

Κτιριακός εξοπλισμός

   Το κτίριο του σχολείου είναι κατασκευής του 1990 και στέγαζε το πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο Καρδίτσας. Βρίσκεται στην οδό Νικολάου Τεμπονέρα τέρμα, έχει κοινή μεσοτοιχία με το ΕΚΦΕ και το 5ο ΓΕΛ, με τα οποία χρησιμοποιούν από κοινού τον ίδιο αύλειο χώρο. Δύο μεγάλες αίθουσες του κτιρίου έχουν παραχωρηθεί στο ΤΕΙ Λάρισας που τις χρησιμοποιεί για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του παραρτήματός του στην Καρδίτσα.

 

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

  

Αίθουσες Διδασκαλίας

     Το σχολείο διαθέτει 18 αίθουσες διδασκαλίες με χωρητικότητα έως 25 μαθητές ανά αίθουσα και δύο αίθουσες διδασκαλίας που χρησιμοποιεί στο κτίριο που στεγάζει το ΕΚΦΕ. Επίσης, υπάρχει και λειτουργεί σύγχρονη βιβλιοθήκη που χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια του 2ου ΕΠΕΑΕΚ, με υπολογιστές, βιντεοπροβολέα, τηλεόραση, βίντεο και δανειστική βιβλιοθήκη.

 

Βοηθητικοί χώροι

      Διαθέτει ένα χώρο στο εσωτερικό του που είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να χρησιμοποιείται για τις εκδηλώσεις του σχολείου με μικροφωνική εγκατάσταση. Επίσης, υπάρχει μικρή κουζίνα για τις ανάγκες του εκπαιδευτικού προσωπικού.

 

Γραφεία

  • Γραφείο για το σύλλογο διδασκόντων
  • Ανεξάρτητο γραφείο για το Διευθυντή
  • Κοινό γραφείο των δύο υποδιευθυντριών με τη γραμματεία
  • Γραφείο μηχανοργάνωσης

  

Εργαστήρια

Στο χώρο του σχολείου λειτουργούν τα παρακάτω εργαστήρια

1.      Εργαστήριο Πληροφορικής που ανήκει στη δομή του σχολείου

2.      Τρία Εργαστήρια Πληροφορικής που ανήκουν στη δομή του Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας.

Επίσης, το σχολείο υποστηρίζεται από το Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας καθώς τα εργαστήρια του Τομέα Γεωπονίας και ένα εργαστήριο του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας βρίσκονται στο χώρο του.

  

Αύλειος Χώρος 

      Στο χώρο του σχολείου λειτουργεί κυλικείο με χώρο όπου μπορούν να κάθονται μαθητές και εξωτερικό στέγαστρο. Το κυλικείο χρησιμοποιείται από κοινού με το 5ο ΓΕΛ.

      Στην αυλή υπάρχει οργανωμένος χώρος με λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα.

      Υπάρχουν δύο γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα βόλεϊ, γήπεδο χειροσφαίρισης.

      Στο εσωτερικό υπάρχει και τραπέζι για πινγκ πονγκ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση