Γιορτή Λήξης Διδακτικού Έτους
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ (2024-2025) |
Τελετή αποφοίτησης μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού 2024-2025
Την Τετάρτη 11/6/2025 πραγματοποιήθηκε η γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης,
μια ξεχωριστή μέρα, μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, χαρά και περηφάνια.
Τα παιδιά της Στ’ τάξης ολοκλήρωσαν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους
και ετοιμάζονται πια να ανοίξουν τα φτερά τους για το επόμενο μεγάλο βήμα: το Γυμνάσιο.
Έξι χρόνια γεμάτα γνώσεις, παιχνίδι, φιλίες και εμπειρίες.
Έξι χρόνια με χαρές, δυσκολίες, προσπάθειες και επιτυχίες.
Κάθε τάξη, κάθε δάσκαλος, κάθε φίλος άφησε το αποτύπωμά του σε αυτή την πορεία.
Υπεύθυνοι Εκπ/κοί : κα Νένδου Δέσποινα, Παπαδάμ Μαρία
Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που για ακόμη μια σχολική χρονιά ήταν δίπλα μας και συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης.
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας! Είμαστε περήφανοι για εσάς και σας ευχόμαστε υγεία, χαρά και επιτυχία σε κάθε σας βήμα.
Συγχαρητήρια!
| Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους όλων των τάξεων 2024-2025 με Αθλοπαιδιές |
Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού μας έτους
την Τετάρτη 11/6/2025
που φέτος ήταν αφιερωμένη στις αθλοπαιδιές – στα παιχνίδια, στην ομαδικότητα και στη χαρά της κίνησης!
Στην αυλή του σχολείου μας,
τα παιδιά συμμετείχαν σε διασκεδαστικά και δημιουργικά αθλήματα,
όπως σκυταλοδρομίες και άλλα παιχνίδια συνεργασίας, που προάγουν τη φιλία, την ευγενή άμιλλα και την αθλητική παιδεία.
Η μέρα αυτή δεν είναι απλώς το τέλος μιας σχολικής χρονιάς.
Είναι μια γιορτή χαράς, ξεγνοιασιάς και δημιουργίας,
όπου οι μαθητές μας θα αποχαιρετίσουν το σχολείο με τον πιο όμορφο και υγιή τρόπο: παίζοντας!
Υπεύθυνη Εκπ/κός: κα Γκαραγκούνου Αρετή
Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο υγεία, παιχνίδι και χαμόγελα! ☀️
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ (2023-2024) |
Έγινε η Αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης
στην αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας.
…αναμνήσεις έξι χρόνων, φιλίες, χαρές, λύπες…
…εικόνες χαραγμένες βαθιά στο μυαλό των παιδιών από τα έξι χρόνια στο Δημοτικό…
…εμπειρίες και πολλά εφόδια για το μέλλον…
Καλή συνέχεια στο επόμενο σχολικό σας ταξίδι!!
| ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ
(ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024 |
Πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς την Παρασκευή 14/6/2024,
με θέμα: “Σαν παλιό σινεμά” με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου.
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ (2022-2023) |
Έγινε ο Αποχαιρετισμός των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης
με ιδιαίτερη συγκίνηση και με τη φυσική παρουσία των γονιών τους για τη φετινή σχολική χρονιά 2022-2023.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή σας
και να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και προσπάθειες με τίμιο τρόπο και ταπεινότητα.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
| ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ
(ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 |
Πραγματοποιήθηκαν οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους 2022-2023
με θέμα: “ Όλη η Ελλάδα μουσική και χορός” με τη συμμετοχή των Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ τάξεων του σχολείου μας.
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΉ
ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤ1 ΚΑΙ ΣΤ2 (2021-2022) |
Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές των τμημάτων της ΣΤ1 και ΣΤ2 με ιδιαίτερη συγκίνηση και με τη φυσική παρουσία των γονιών τους για τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022.
| ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ
(ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΤΆΞΕΩΝ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 |
Πραγματοποιήθηκαν οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους 2021-2022
με θέμα: “Περιβάλλον, Πολιτισμός, Θέατρο” με τη συμμετοχή των Α,Β,Γ,Δ,Ε τάξεων του σχολείου μας.
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΉ
ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ (2020-2021) |
Μαθητές της ΣΤ τάξης αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο μέσα από μια γιορτή “Ζωής και Δημιουργίας” συμμετέχοντας:
- στην εορταστική εκδήλωση 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα “Lord Byron the real friend of Greece”. Οι μαθητές μας γνώρισαν και κατανόησαν ένα από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς ποιητές του 19ου αιώνα και κατέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τη δημιουργία βίντεο, ποιημάτων, φωτογραφίας και μεταφράσεων τη ζωή και τη συμβολή του Lord Byron στην επανάσταση του 1821. Όλα μαζί απήγγειλαν και αναφώνησαν Lord Byron said: “I dreamt free Greece- Ονειρεύτηκα μια ελεύθερη Ελλάδα” .
- Υπεύθυνη εκπαιδευτικός Ευτυχίδου Αικατερίνη.
- Στα μουσικοχορευτικά δρώμενα με θέμα “Έξι χρόνια ζωής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου” μέσα από κείμενα των ίδιων των μαθητών και τις μουσικοχορευτικές δημιουργίες των υπευθύνων κυρίας Γκαραγκούνου Αρετής και Χατζηαγγελάκη Ασημίνας.
- Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την ευχή της Διευθύντριας προς τους μαθητές της κυρίας Μουζαλά Δέσποινας “να αδράξουν των πολύτιμων εμπειριών τους μέσα από την αλληλεπίδραση του σχολείου τους και να διεκδικήσουν τη ζωή τους και τα όνειρά τους.”


| ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ (ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΤΆΞΕΩΝ)
ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021` |
“Μοναδικά Διαφορετικοί”
Ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο μέσα από το τραγούδι “Ο Μεγάλος Ποταμός” του εκπαιδευτικού ΠΕ71 Αλεξανδρή Βασίλειο σε μουσική και ενορχήστρωση Χατζηαγγελάκη Ασημίνας και της υπεύθυνης φυσικής αγωγής Αρετής Γκαραγκούνου, της δασκάλας Δημητριάδη Σταυρούλας, και της εκπαιδευτικού Τσιλιούκα Αναστασίας από τους μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας.
Οι μικροί μας μαθητές σε πολύ όμορφους ρόλους για την “αποδοχή του άλλου” αποδεικνύοντας ότι το δημόσιο σχολείο ακόμα και σε καιρούς πανδημίας εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι “Σχολείο = Μόρφωση, Δράση, Ζωή ” .
| ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΉ
ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ (2019-2020) |
Υπεύθυνος δάσκαλος: κος Γάτος Δημήτριος
| ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ (ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΤΆΞΕΩΝ)
ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019 |

…..παιδιά. ……όμορφα, ονειροπόλα ,κριτικά ….γεμάτα ζωή, 150 στο σύνολο τους, μαθητές του 2ου Σχ Βόλου μιλούν, τραγουδούν και χορεύουν για την αγάπη….. την αγάπη σαν έννοια ζωής, αποδοχής, συνύπαρξη ς, διαφορετικότητας, περιβάλλοντος, παιδείας, οικογένειας, πατρίδας….. γιατί πιστεύουν ότι αυτή έχε ι τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο…. ας τα αφουγκραστούμε δημιουργώντας τις προϋποθέσεις εκείνες, για τον κόσμο που ονειρεύονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτό το μαθητή που ρουφάει τη ζωή, σ’ αυτό το δάσκαλο σαν κατάθεση ψυχής, σ αυτό το γονιό που είναι πάντα δίπλα μας. Καλό καλοκαίρι!!!!!










































































