Το σχολείο μας συμμετέχει στον 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό: «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας» για την Ε΄και ΣΤ΄τάξη ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο διδακτικές ώρες την Παρασκευή 28 Μαίου 2021.
Η συμμετοχή των μαθητών/τριων της Ε΄και ΣΤ΄τάξης είναι προαιρετική.
Μετά την βαθμολόγηση των γραπτών η Ε.Μ.Ε. θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα, και πιο συγκεκριμένα για το όνομα ή τα ονόματα σε περίπτωση ισοβαθμίας του μαθητή ή της μαθήτριας που είχε την καλύτερη επίδοση ανά τμήμα και τάξη, χωρίς να αναφέρει τη βαθμολογία κανενός μαθητή (τα ονόματα των βραβευομένων θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ, κατά σχολείο, τάξη και τμήμα).
Η Ε.Μ.Ε. μέσω των Παραρτημάτων της, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Διευθυντή του κάθε σχολείου, θα οργανώσει εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα απονείμει βεβαίωση συμμετοχής για όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και βραβείο διάκρισης στον μαθητή ή στους μαθητές με την καλύτερη επίδοση ανά τάξη και τμήμα.
Για την εξάσκηση των μαθητών  μπορείτε να βρείτε τα θέματα προηγούμενων διαγωνισμών «ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ/ ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ που είναι ​εδώ: