ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

23 Φεβρουαρίου 2011 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

1.     Για να αναβιώσουμε το Πνεύμα του Καρναβαλιού σας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να συγκεντρωθούμε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στο Σχολείο μας μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού, που θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας. Το θέμα που επιλέχθηκε για το Σχολείο μας είναι «Η Ανακύκλωση».

2.     Για τον σκοπό αυτό σας καλούμε να προετοιμάσετε τα παιδιά σας με το θέμα αυτό, για να συμμετέχουν και στον διαγωνισμό αποκριάτικης αμφίεσης του Σχολείου μας. Πληροφορίες θα δοθούν από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στο Πάρτι και στην Ιστοσελίδα μας.
       

3.     Την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 θα ακολουθήσει το καθιερωμένο τσίκνισμα         στο Σχολείο όπου θα  ψήσουμε 600  σουβλάκια για τα παιδιά μας.

4.     Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στις 5:00 μ.μ. θα γίνει το αποκριάτικο Πάρτι του Σχολείου μας στο Ξενοδοχείο Sitia Beach (Γαλλικό).

Τιμή εισόδου € 3.00 (Τρία Ευρώ).

5.     Στο Πάρτι μπορείτε να προμηθευτείτε Δελτία BINGO (ΤΟΜΠΟΛΑ) τα οποία  είναι και λαχνοί για να συμμετέχετε στο παιχνίδι της ΤΟΜΠΟΛΑΣ και της κλήρωσης. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της ΤΟΜΠΟΛΑ θα κερδίσετε δύο δώρα. Στο τέλος θα κληρώσουμε πλούσια δώρα με τους αριθμούς που αναγράφονται στα δελτία της ΤΟΜΠΟΛΑΣ. Οι οδηγίες του παιχνιδιού θα σας μοιραστούν ενωρίτερα. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα μολύβι ή ένα στυλό για κάθε παίκτη.

Τιμή Δελτίου (ΤΟΜΠΟΛΑ) – λαχνού: 1€
 

 

6.     Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν εδέσματα αλμυρά ή γλυκά, να επικοινωνήσουν με την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κυρία Κατσούλη Μαρία στο τηλέφωνο 6976404711 μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011.

       

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΓΙΟΡΤΕΣ ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ,ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ;

Το «2ον Δημοτικό Σχολείο Σητείας ιδρύθη ως 5τάξιον με την υπαριθμόν 161 απόφαση στις; 2 Ιουνίου 1951 με 155 μαθητές». ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς