ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Δ΄ ΤΑΞΗ

Να μας ζήσουν οι νιόπαντροι!!! Βίο ανθόσπαρτο και καλούς λεμονοκρεμμυδοαπογόνους!!! Και ο κυρ Μαϊντανός πάντα άξιος!!!

    Ναι, καλά καταλάβατε..! Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 10 το πρωί, στο 2ο Δ.Σ Σχηματαρίου, είχαμε γάμο! Παντρέψαμε το ζευγάρι, τραγουδήσαμε στη χαρά του και μοιράσαμε καραμέλες αντί για κουφέτα σε όλα τα παιδιά!

    Στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης οι μαθητές της Δ΄δημοτικού του σχολείου μας, με μεγάλη χαρά προετοίμασαν και παρουσίασαν σε μια παράσταση κουκλοθέατρου τον γάμο του πρίγκιπα Λεμόνη και της όμορφης Κρεμμύδως, εμπνευσμένη από το ομώνυμο παραμύθι του Γιώργου Σακελλαρίδη. Πραγματικά οι μικροί μαθητές ζωντάνεψαν τις κούκλες με την έκφραση της φωνής τους και τις κινήσεις των χεριών τους. Μικροί  μεγάλοι το κατευχαριστήθηκαν γελώντας με τις αστείες ατάκες των φρούτων και των λαχανικών.

    Οι δημιουργία των κουκλών , οι οποίες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, πραγματοποιήθηκε στα πρώτα στάδια από τους μαθητές της Δ΄ τάξης και η ολοκλήρωσή τους έγινε από τα παιδιά με την βοήθεια μητέρων της τάξης, οι οποίες κυριολεκτικά υπερέβαλαν  εαυτόν τόσο σε χρόνο, όσο και σε μεράκι και διάθεση για προσφορά, ώστε να μας χαρίσουν αυτό το απαράμιλλο αποτέλεσμα! Τις ευχαριστούμε την καθεμιά ξεχωριστά και τις προτρέπουμε να συνεχίσουν την συνεργασία, την προσφορά και την στήριξη που παρέχουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, προκειμένου να γίνεται ευκολότερη η υλοποίηση των ιδεών και των πρωτοβουλιών τους στα πλαίσια διεξαγωγής του παιδαγωγικού τους έργου.

 Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην μουσικό του σχολείου μας την κ. Δάφνη Ζουρνατζή  για την ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών του κουκλοθέατρου με την συνοδεία κιθάρας και στον εικαστικό κ. Κοκορδάτο Γιάννη και όλους τους συναδέλφους και τον κ. Διευθυντή  ο οποίος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης, παροτρύνοντας και υποστηρίζοντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, οι οποίες καλλιεργούν αξίες, προβάλλουν τα ταλέντα των μαθητών και κάνουν ένα «άνοιγμα» του σχολείου προς την κοινωνία.

              Η δασκάλα της Δ΄ τάξης

              Μαυριγκοπούλου Χαρά

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.