Χθες 5/9/2016 ανακοινώθηκαν (επιτέλους!) τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Κρατικού Πιστοποιητικού. Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι οι μαθητές της ΣΤ’  που συμμετείχαν στις εξετάσεις Αγγλικών πέρασαν ΟΛΟΙ και φέτος συνεχίζοντας την επιτυχία των προηγουμένων ετών!!  Συγκεκριμένα:

Πιστοποιητικό επιπέδου Α2 απέκτησαν οι:

Ακριβόπουλος Νίκος

Βασιλούδης Γιάννης

Καρατάσιου Μερόπη

Κατσαδωράκης Βαγγέλης

Καφαντάρη Μαίρη

Κουτσικού-Γεωργούλα Ιωάννα

Ματσάγκος Μανώλης

Σιδέρης Σπύρος

Τζαλαβρέτας Ορφέας

Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος

 

Πιστοποιητικό επιπέδου Α1 απέκτησαν οι:

Θεοδώρου Δημήτρης

Κουτσιμπάνας Δημήτρης

Χολέβας Βαγγέλης

 

Πιστοποιητικό επιπέδου Β2 απέκτησε η:

Γκάτσιτς-Βετούλη Βασιλεία !

 

Το σχολείο και ο καθηγητής των Αγγλικών εκφράζουμε τα θερμότερά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν πολύ σκληρά όλη τη χρονιά και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να παλεύουν και να κερδίζουν σε όλες τις “μάχες” που θα δώσουν από δω και πέρα! Ακόμα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι την προετοιμασία αυτή τη φορά παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές της ΣΤ’  τάξης, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι στις εξετάσεις. Δηλώνουμε αιώνια υπερήφανοι για όλους τους μαθητές της Άλλης Μεριάς!

 

Σημείωση: Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να παραλάβουν ηλεκτρονικά τα αναλυτικά αποτελέσματα των παιδιών τους αρκεί να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση του σχολείου (2dimpor@sch.gr) ή του καθηγητή Αγγλικών (jnkar@sch.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *