Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δ' Τάξη, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Επισκέψεις, Μουσική, Φιλανθρωπική δράση

Η παρουσία μας στις εκδηλώσεις της «Φλόγας» Μαγνησίας

Γράφουν οι μαθητές Νικάκη Ζωή και Φίλιππος Καταδωράκης της Δ’ τάξης

Στα τέλη περίπου του Νοέμβρη ο κ. Γιάννης μας ανακοίνωσε ότι μας έχει προσκαλέσει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» να παρουσιάσουμε κάτι στο χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ τους. Αποφασίσαμε να ανεβάσουμε ένα θεατρικό και αμέσως ξεκίνησε η προετοιμασία.

Αρχικά ο κ. Γιάννης και η κα Σταυρούλα, η δασκάλα μας, μας διάβασαν ένα βιβλίο με τίτλο: «Η Μαίρη και το λευκό μπιζέλι» της ταλαντούχου συγγραφέως Δήμητρας Σωκράτους. Το βιβλίο αναφερόταν στον παιδικό καρκίνο, πώς είναι δυνατό να φυτρώσει και να μεγαλώσει αυτό το
μικρό μπιζελάκι μέσα στο σώμα ενός παιδιού, με ποιον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί….

Αποτυπώσαμε με ζωγραφιές όλο το βιβλίο, για να τις χαρίσουμε στη «Φλόγα», δραματοποιήσαμε ένα κομμάτι και δημιουργήσαμε ένα βίντεο με τις φωνές μας. Έτσι λοιπόν στις 8 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar της Φλόγας. Η Φλόγα είναι ένας Σύλλογος που στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν νοσήσει ή νοσούν από την αρρώστια του αιώνα μας, τον καρκίνο.

Την έναρξη του bazaar την κάναμε εμείς παρουσιάζοντας με ξεχωριστό τρόπο το θεατρικό: «Η Μαίρη και το λευκό μπιζέλι». Πλήθος κόσμου μας χειροκρότησε, υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση και μας ζήτησαν να το ξαναπαίξουμε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου τους
που έγινε στις 26 Ιανουαρίου 2017.

Πράγματι, το βράδυ της Παρασκευής 26/1/2018 πήγαμε στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης για να παίξουμε το θεατρικό μας. Στο χώρο βρίσκονταν πολλοί Επίσημοι όπως ο Δήμαρχος Βόλου, Βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, πρόεδροι τοπικών συλλόγων  κ.α. Στο τέλος τραγουδήσαμε το τραγούδι «Έχεις τη δύναμη» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους Ελεάνας Βραχάλη που μας δίδαξε ο κ. Νίκος ο μουσικός μας.

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή και ευχόμαστε όλα τα παιδιά να είναι γερά και δυνατά.

Αναφορές στον τύπο: Εφημερίδα Θεσσαλία

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Γιορτές, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Επισκέψεις, Φιλανθρωπική δράση

Χριστούγεννα 2017-18 – Δράσεις


Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Γράφει η Δήμητρα Νικάκη μαθήτρια της Ε’ τάξης.

Φέτος τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή την ανέλαβαν οι μαθητές των τάξεων Α και Β’(Β1, Β2) Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Η μπουγάδα του Αϊ –Βασίλη». Το θέμα ήταν ότι τα ρούχα του Αϊ-Βασίλη πλύθηκαν και είχαν μικρύνει.

Έτσι ζήτησε τη βοήθεια όλων των παιδιών του κόσμου.
Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν γεμάτη. Αρχικά μίλησε ο Διευθυντής
σχολείου μας όπως σε όλες τις γιορτές. Στη συνέχεια την παράσταση άνοιξε η Γ’ και Δ’ με δύο τραγούδια και ακολούθησε η παράσταση του έργου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής ακούστηκαν τραγούδια από την χορωδία της Ε’ τάξης.

Στο τέλος ο κόσμος αφού χειροκρότησε υα παιδιά για την υπέροχη
δουλειά αποχώρησε από την αίθουσα. Η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει στο σχολείο.

 

Συμμετοχή στη συναυλία του Θάνου Καλλίρη

Γράφουν οι Βαγγέλης Καραλάκος και Θάνος Βασιλούδης, μαθητές της Στ΄ τάξης

Στις 26 Δεκεμβρίου 2017 ήμασταν προσκεκλημένοι στο χωρίο του Αϊ-Βασίλη ως χορωδία του γνωστού μουσικού Θάνου Καλλίρη.

Μόλις φτάσαμε εκεί, για να υπάρχει ησυχία , πήγαμε στο Volos Palace για να κάνουμε πρόβα πριν ανέβουμε στη σκηνή για να τραγουδήσουμε. Πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία και
πρωτόγνωρη εμπειρία να τραγουδήσουμε με έναν Αθηναίο τραγουδιστή.

Ανυπομονούσαμε να τον δούμε και να ξεκινήσουμε. Μόλις έφτασε ο κ. Καλλίρης μας χαιρέτησε, βγάλαμε φωτογραφίες και με χαρά αλλά και άγχος κατευθυνθήκαμε στη σκηνή. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε και ξεκινήσαμε. 

Πρώτα είπαμε τον «Χειμώνα τον βαρύ», «Ρούντολφ το ελαφάκι» «Τρίγωνα Κάλαντα» και στο τέλος το «Αϊ-Βασίλης θα ‘ρθει ξανά», Μετά το τέλος της συναυλίας αποχαιρετιστήκαμε και επισήμως ξεκινήσαμε τις διακοπές μας.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Γράφουν οι Δέσποινα Καρατάσιου και Αναστασία Χατζή, μαθήτριες της Στ τάξης 

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 2017 μία εβδομάδα πριν κλείσουνε τα σχολεία. Στο παζάρι υπήρχαν πολλές λιχουδιές φτιαγμένες από τα χεράκια των παιδιών, διάφορα γούρια για την καινούρια χρονιά, διακοσμητικά χώρου, και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Την έναρξη των χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων την έκανε η Έκτη τάξη τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα σε διάφορες γλώσσες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα του ιδρύματος Make a Wish να προσφέρει χαρά σε παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες. Τα αγαπημένα μας παιδιά γέμισαν την κουρτίνα της κεντρικής σκηνής με αστέρια του «κάνε μια ευχή». Το φετινό παζάρι μοίρασε χαρά, αγάπη, τύχη και περηφάνια σε όλα τα παιδιά. Και του χρόνου!!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δ' Τάξη, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Επισκέψεις, Μουσική, Φιλανθρωπική δράση

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη!

Το σχολείο μας πάντα δίνει μεγάλη σημασία σε δράσεις που ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν τα παιδιά για σημαντικά θέματα. Όταν λοιπόν ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Φλόγα μας πρότεινε να συνεργαστούμε σε μια εκδήλωση για το ευαίσθητο θέμα του παιδικού καρκίνου, δεν ήταν δυνατόν να μην ανταποκριθούμε άμεσα!

 

Ψάξαμε και ανακαλύψαμε το υπέροχο βιβλίο της Δήμητρας Σωκράτους «Η Μαίρη και το λευκό μπιζέλι» που με ονειρικό και μεταφορικό τρόπο αφηγείται το ταξίδι της μικρής Μαίρης προς την αυτογνωσία και τη νίκη. Το διαβάσαμε με τα παιδιά της Δ΄ τάξης και τους ζητήσαμε να αποτυπώσουν τα συναισθήματά τους σε χαρτί με εικόνες και χρώματα. Κουβεντιάσαμε για τις δυσκολίες της αρρώστιας, τον αγώνα που δίνουν τόσοι συνάνθρωποί μας κάθε μέρα, το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς. Κι όλα αυτά οδήγησαν στη δική μας εκδοχή της ιστορίας της μικρής Μαίρης που θα παρουσιάσουμε την Παρασκευή 8/12 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στην οδό Χαρισιάδου.

Ελάτε μαζί μας για να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε και να τραγουδήσουμε δυνατά «Έχω τη δύναμη!»

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Φιλανθρωπική δράση

Μέρες προσφοράς – Κοινωνικό Παντοπωλείο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μέρες που οδηγούν στη γιορτή της αγάπης χαρακτηρίζονται από ακόμη περισσότερες προσπάθειες να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Σε όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη, οι μαθητές και οι γονείς έφεραν στο σχολείο ό,τι μπορούσε ο καθένας προκειμένου να κάνουμε κκάποια Χριστούγεννα λιγότερο δύσκολα και περισσότερο γιορτινά.

2016-12-16 09.47.05

Σήμερα λοιπόν, η αποστολή είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα ρούχα έχουν συσκευαστεί και η αντιπροσωπεία μας ετοιμάζεται να τα παραδώσει και να γευτεί από πρώτο χέρι την απερίγραπτη χάρα του να δίνεις! Έτσι, εκπροσωπώντας τις τάξεις τους, ο Άγγελος, η Αναστασία, ο Πάρης, η Μαρία, ο Βασίλης, ο Γιώργος ο Νίκος και ο Βασίλης θα παραδώσουν αυτοπροσώπως όσα συγκεντρώσαμε στους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα.

Τα παιδιά που προσφέρουν γίνονται ενήλικες που συμπάσχουν, κατανοούν και στηρίζουν.  Ας ελπίσουμε ο κόσμος μας μια μέρα να έχει μόνο τέτοιους!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Φιλανθρωπική δράση

Οι ευχές των παιδιών ολόλαμπρα αστέρια…

 

2016-12-16 11.38.52

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα του ιδρύματος Make a Wish να προσφέρει χαρά σε παιδιά με δυσίατες και ανίατες ασθένειες. Τα αγαπημένα μας παιδιά γέμισαν έναν ουρανό με τις ευχές τους για υγεία, αγάπη, ειρήνη και ομόνοια.

Πάντα θα ελπίζουμε ότι ο κόσμος που ονειρεύονται τα παιδιά μια μέρα θα μπορεί να υπάρχει.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Γιορτές, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εικαστικά, Εκδηλώσεις, Φιλανθρωπική δράση

Πυρετώδεις προετοιμασίες…

 

IMG_20161216_083406
Μια υπέροχη έκπληξη από τον κ. Ηρακλή- ένα τεράστιο πραγματικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή του σχολείου μας!

Οι μέρες κυλάνε γοργά και η μεγάλη γιορτή πλησιάζει… Το σχολείο εδώ και μέρες λίγο-λίγο ομορφαίνει και η διάθεση είναι χρυσαφί και ροδοκόκκινη! Οι μαθητές μας θυμούνται και πάλι ότι οι μέρες αυτές είναι χαρούμενες για κάποιους αλλά δύσκολες για πολλούς άλλους και οι δράσεις μας επικεντρώνονται τόσο στην προετοιμασία του αποχαιρετισμού του 2016 όσο και στην προσφορά σε αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

IMG_20161216_083331
Οι ευχές των παιδιών είναι αστέρια που περιμένουν να πέσουν στην αγκαλιά τους…
IMG_20161216_083343
Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς της ζάχαρη και τη σοκολάτα; Μικρά χεράκια, μεγάλες δημιουργίες!

Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να κλείσουμε θριαμβευτικά ένα ακόμα έτος όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουν τις επόμενες μέρες οι μικροί μας δημοσιογράφοι…

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Φιλανθρωπική δράση, Φιλοξενίες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2016

γράφουν οι Γιάννα Ξηροφώτου και η Ναταλία Τσακνάκη

Μια ξεχωριστή μέρα!
Μια ξεχωριστή μέρα!

 

Η παγκόσμια ημέρα ατόμων  με αναπηρία( 3 Δεκεμβρίου) έκανε ξανά  στάση  στο σχολείο  μας, όπως κάθε χρόνο.  Η ημέρα αυτή ξεκίνησε να τηρείται παγκόσμια  από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Κάθε χρόνο έχει και διαφορετικό θέμα. Φέτος το σχολείο μας αφιέρωσε αυτή τη μέρα στα άτομα με προβλήματα όρασης.

        Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου  μας επισκέφτηκαν μέλη του Συλλόγου ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ.  Μας έκαναν να αισθανθούμε και να νιώσουμε τον τρόπο ζωής τους. Πρώτα, μας πληροφόρησαν για το πώς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε βοήθεια στον δρόμο, σε άτομα με το  ίδιο πρόβλημα.

Περιοδικό ποικίλλης ύλης

Στη συνέχεια μας μοίρασαν κάποιες σελίδες που ήταν γραμμένες με την μέθοδο της γραφής Braille. Ένας από τους ευγενέστατους κύριους, μας διάβασε το κείμενο που ήταν γραμμένο στις σελίδες που κρατούσαμε, με μεγάλη ευκολία. Μόλις τελείωσε το κείμενο που διάβαζε,  ένας άλλος κύριος,  μας ζήτησε να σηκωθούμε, να χωριστούμε σε δυάδες, ενώ ο ένας από εμάς έδεσε τα μάτια του με μια ειδική μάσκα. Αφού λοιπόν το ένα παιδί δεν έβλεπε, το άλλο με βάση τις οδηγίες που μας έδωσε ο κύριος, προσπάθησε να οδηγήσει το «τυφλό» παιδί από την αίθουσα που βρισκόμασταν έως το κυλικείο του σχολείου. 

Μαθαίνω να οδηγώ
Μαθαίνω να οδηγώ

Οι τρεις μικρές τάξεις βρίσκονταν σε διαφορετική αίθουσα και παίζανε 2 παιχνίδια. Το ένα από αυτά ήταν ότι με κλειστά μάτια έπρεπε να κολλήσουν την ουρά που κρατούσαν πάνω σε ένα «ζωάκι». Στο δεύτερο παιχνίδι τα παιδιά είχαν σχηματίσει έναν κύκλο, και έπρεπε να πετάξουν  την «κουδουνιστή» μπάλα στους συμμαθητές τους. Τέλος όλες οι τάξεις μαζευτήκαν στο προάυλιο του σχολείου και παρακολούθησαν ένα σπόρ τύπου χάντμπολ.

      Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δραστηριoτήτων μας παρακολουθούσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» Φώτης Σπανός ο οποίος έπειτα έγραψε ένα άρθρο αφιερωμένο στη δράση μας αυτή. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 

Ηταν μια μέρα γεμάτη γνώσεις,  μας έκανε να κατανοήσουμε τις δυσκολίες αυτών των ανθρώπων, να μάθουμε πώς να προσφέρουμε με σωστό τρόπο τη βοήθειά μας και πάνω από όλα ότι δεν διαφέρει κανένας τους από εμάς.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Γιορτές, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Φιλανθρωπική δράση

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και έκθεση βιβλίου

γράφει ο Βασίλης Κουτσός

Καθε χρονο στο σχολειο μας διοργανωνεται μια εκθεση βιβλιου. Ετσι και φετος λιγο πριν τις γιορτες των χριστουγεννων,στο σχολειο ειχαμε ενα παζαρι βιβλιου.Εκει μπορουσαμε να βρουμε βιβλια απ’ολες τις εγκδοσεις.Ολα τα παιδια ηταν πολυ χαρουμενα και σχεδον ολα αγορασαν απο ενα για να διαβασουν στις γιορτες, των χριστουγεννων.Ειναι πολυ καλο να γινεται αυτο το παζαρι γιατι ολα τα παιδια εχουν την ευκαιρια να αγορασουν βιβλια.

 

γράφουν οι Μαίρη Καφαντάρη και Ιωάννα Κουτσικού

Στις 19 Δεκεμβρίου 2015 στο σχολείο μας διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Σ’ αυτό συμμετείχαμε και εμείς με μικρές χειροτεχνίες και λιχουδιές που έφτιαξαν οι τάξεις του σχολείου μας.

Την ημέρα εκείνη, στην είσοδο του σχολείου μας ένας Αι-Βασίλης υποδέχτηκε τον κόσμο δίνοντάς του χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Εκτός από τις χειροτεχνίες και τις λιχουδιές τα παιδιά του σχολείου έδειξαν και τις φωνητικές τους ικανότητες. Το κοινό μας εμψύχωσε με την παρουσία του αφού ήταν πάνω από 400 άτομα. Επίσης, δεν ήταν μόνο τα μικρά παιδιά που δημιούργησαν πράγματα γα το Bazaar αφού και πολλοί γονείς έφτιαξαν πεντανόστιμες λιχουδιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες και τις πρόσφεραν στο Bazaar. Οι γονείς μπορούσαν να απολαύσουν διάφορα ροφήματα που τα πρόσφερε το κατάστημα «Μυρμήγκι Exclusive Espresso», ενώ τα παιδιά μπορούσαν να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα. Τα μικρότερα παιδιά μπορούσαν να διασκεδάσουν κάνοντας σκανδαλιές μαζί με τους μικρούς καλικάντζαρους.

Στο τέλος του Bazaar κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις η Στ’ τάξη με το καταπληκτικό χορευτικό της που χορογράφησε η κα. Ματίνα Καραλάκου και θέλουμε να της πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές μας. Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Καραλάκο και στην κα Κωνσταντίνα Καραφέργια για την βοήθεια που μας χάρισαν για να βγει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Φιλανθρωπική δράση

Φιλανθρωπικές Δράσεις Χριστούγεννα 2015-16

ΒΟΗΘΑΜΕ  ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF!

γράφει η Σοφία Ψαρογιάννη, Δ΄ τάξη
Το σχολείο της Άλλης Μεριάς Πορταριάς οργάνωσε ή συμετείχε σε τρεις φιλανθρωπικές δράσεις φέτος τα Χριστούγεννα.

   Η πρώτη είναι η εξής :  βοηθήσαμε τους πρόσφυγες, στέλνοντας ρούχα, τρόφιμα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και άλλα απαραίτητα είδη που συγκεντρώσαμε στο σχολείο.

    Η δεύτερη είναι η εξής : τα αστεράκια που λέγονται MAKE A WISH.  Σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση κάθε χρόνο το σχολείο μας στέλνει κάποια αστεράκια στα φτωχά παιδιά έχοντας μέσα γραμμένες  ευχές οι οποίες μπορεί να πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια του ιδρύματος MAKE A WISH FOUNDATION. Τα χρήματα από την αγορά των αστεριών βοηθάνε το ίδρυμα να πραγματοποιήσει τις ευχές!

     Η τρίτη είναι το ότι οι 2 πρόεδροι των τάξεων Δ΄και ΣΤ΄έστειλαν στον Μαραθώνιο της Unicef 10 ευρώ από το ταμείο της τάξης τους, μέσω τηλεφώνου.

   Νομίζω ότι όλα αυτά τα πράγματα που κάνει το σχολείο μας είναι σημαντικά και πρέπει να τα συνεχίσει για ΠAΝΤΑ!!!!
Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Εκδηλώσεις, Επισκέψεις, Φιλανθρωπική δράση

Όλοι μαζί μπορούμε!

Τη Δευτέρα 09/02/15 αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου παρέστη στην εκδήλωση παράδοσης των δυο αναπηρικών αμαξιδίων στους δυο μαθητές του ειδικού Γυμνασίου που τα χρειάζονταν. Η εκδήλωση έγινε στο συνεδριακό κέντρο της Μητρόπολης στα Μελισσιάτικα και συμμετείχαν όλα τα σχολεία τα οποία μάζεψαν και πρόσφεραν πλαστικά πώματα (καπάκια, για το σκοπό αυτό.) Η κοινωνική αλληλεγγύη και η συμμετοχικότητα στο μεγαλείο της. Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές της εκδήλωσης. Εμείς πάντως συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια ….
http://www.myvolos.net/archives/53319