Αποτελέσματα εξετάσεων ΚΠΓ Μαΐου 2023

Εκδόθηκαν χθες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2023. Στις εξετάσεις αυτές συμμετείχαμε ξανά μετά από λίγα χρόνια (λόγω COVID) με 8 μαθητές της ΣΤ τάξης στα πλαίσια εκπαιδευτικού ομίλου που διοργανώθηκε στο σχολείο μας από τον Καθηγητή αγγλικών κο Καραλάκο. Με χαρά και υπερηφάνεια ενημερώνουμε ότι οι προσπάθειά τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μια που όλοι πέρασαν τις εξετάσεις κατακτώντας 7 πιστοποιήσεις επιπέδου Α2 και 1 επιπέδου Α1! 

Η συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΠΓ ήταν για πολλά χρόνια μια επιλογή του σχολείου με την υποστήριξη παιδιών και γονέων, μια που κρίνεται ότι έχει πολλαπλά οφέλη για τους μαθητές σαν κορύφωση της προσπάθειάς τους σε όλα τα χρόνια του δημοτικού, από την απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας και την οργάνωση της γνώσης, μέχρι τη διαχείριση άγχους και ευθύνης που καλλιεργούν κατά την προετοιμασία και τη συμμετοχή. Θεωρούμε υποχρέωσή μας, ωστόσο, να πούμε για μια ακόμη φορά ότι θα ήταν ενδεδειγμένο να γίνει καλύτερη σύνδεση σχολείου και ΚΠΓ, με την ένταξή του επίσημα στο σχολικό πρόγραμμα και την δυνατότητα να γίνονται εγγραφές απευθείας από το σχολείο σαν εκπαιδευτικό οργανισμό με δωρεάν ή έστω σημαντικά μειωμένα εξέταστρα. 

Παρακάτω βλέπετε το υψηλότερο σκορ που πέτυχε μαθητής μας στις φετινές εξετάσεις με άριστα το 200. Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους και καλή συνέχεια στις σπουδές τους στην επόμενη βαθμίδα!

copy for blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *