Με ετικέτα Ετικέτες: , , , , ,

Την Παρασκευή οι μαθητές της Ε΄ παρουσίασαν τη δουλειά τους για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν μια γιορτή έντονα φορτισμένη για πολλούς λόγους όσο και ατμοσφαιρική. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μας έκαναν γελάσουμε, να βουρκώσουμε αλλά και μας έβαλαν σε σκέψεις μια που η εποχή που ζούμε φέρει έντονο τον προβληματισμό όταν συζητιέται η αντίδραση και η αντίσταση στα κακώς κείμενα. Οι νεαροί επαναστάτες αποφάσισαν στο τέλος ότι θα γυρίσουν τις πλάτες τους σ’ ένα μέλλον που αποφασίζεται ερήμην τους και θα πάρουν το πλοίο των ονείρων τους για κόσμους που δεν περιγράφονται με τη γλώσσα των μεγάλων. 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους μεγάλους όσο και στους μικρούς συμμετέχοντες, μια ομάδα από μαθητές της Γ΄ που έδωσαν το δικό τους αθώο χρώμα στη γιορτή. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί, ένα ιδιαίτερο μπράβο όμως πρέπει πραγματικά να ειπωθεί στο νεαρό κύριο Χατζή Χρήστο που ανέλαβε ένα δύσκολο και απαιτητικό καθήκον, αυτό της κωμωδίας, και το έφερε σε πέρας πραγματικά εντυπωσιακά. Ιδιαίτερη αναφορά επίσης αρμόζει να γίνει στην σκηνογράφο μας, τη νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη ζωγράφο Αντωνία Χαλατσοπούλου. Συνεχίστε να ξεδιπλώνετε το ταλέντο σας, όλοι οι προικισμένοι μαθητές που έχουμε την τύχη να έχουμε στο σχολείο μας, και μακάρι το μέλλον να σας πείσει ότι σας αξίζει και του αξίζετε.

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον

Είμαστε δυο

Με τόσα φύλλα

P1050229 P1050225 P1050241 P1050247 P1050288 P1050306

 

Υπήρχε όμως κι ένας ακόμα λόγος που παιδιά και εκπαιδευτικοί ήταν φανερά συγκινημένοι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Εντελώς απροσδόκητα, αποχαιρετήσαμε την αγαπημένη μας κυρία Μαρία, την καθαρίστρια του σχολείου μας εδώ και πολλά χρόνια και «μαμά» όλων μας. Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σ’ αυτό καινούριο κεφάλαιο της ζωής της και απαιτούμε την υπόσχεση ότι θα εξακολουθήσει να έρχεται συχνά και να μας βλέπει!
P1050222 

Αφήστε μια απάντηση