γράφουν ο Βαγγέλης Καραλάκος και η Αφροδίτη Κατσιγιάννη

“Φέτος το σχολείο μας διοργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι με χορό, τραγούδι και κέφι. Το πάρτι ξεκίνησε την Παρασκευή 24-2-2017 την τέταρτη ώρα. Όλοι ήταν ντυμένοι με φοβερές στολές, υπήρχαν αστυνόμοι, πολεμιστές των άστρων, κομάντος, πριγκίπισσες και κάθε στολή που μπορείτε να φανταστείτε.
Οι δάσκαλοι αρχικά πήραν ο καθένας την τάξη του. Πρώτα η πρώτη τάξη έπαιξε ένα ωραίο γεμάτο αγωνία παιχνίδι! Στο παιχνίδι έπρεπε να τρέξουν μέχρι μια καρέκλα με ένα μπαλόνι πάνω της, τα παιδιά κάθονταν πανω στο μπαλόνι οπού έπρεπε να το σπάσουν. Μετά ακολούθησαν τα παιχνίδια της δευτέρας, της τρίτης και της τετάρτης τάξης. Στο παιχνίδι της δευτέρας έπρεπε τα δευτεράκια να καταφέρουν να ρίξουν μία καραμελίτσα στο στόμα ενός κλόουν. Μπορεί να ηταν δύσκολο όμως τα μικρά κατάφεραν με υπομονή να σκοράρουν! Ο σκοπός του παιχνιδιού της τρίτης τάξης ήταν να πιάσουν κάποιες καραμέλες από ένα πιατάκι με ζάχαρη αυτό το παιχνίδι όχι μόνο δεν εκνεύρισε τους χαμένους αλλά τους γλύκανε!
Το τελευταίο παιχνίδι των μικρών ήταν αυτό της τετάρτης οι αυγομαχίες! Ένα παιχνίδι που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος του. Σ’ αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες έπρεπε να κρατήσουν ενα αυγό πάνω σε ένα κουταλάκι με το στόμα τους!  Όλες οι τάξεις παρακολούθησαν τα παιχνίδια με ενδιαφέρον. Τελευταίο ήταν το παιχνίδι των μεγάλων, το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, στο οποίο έλαβαν μέρος η πέμπτη και η έκτη τάξη. Το παιχνίδι διεξήχθη όχι μόνο στην αυλή αλλά και στις τάξεις.
Όμως το παιχνίδι και η διασκέδαση δεν τελείωσαν εκεί γιατί η επόμενη δραστηριότητα ήταν η αγαπημένη όλων … ήταν το καραόκε! Οι πάντες μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έπαιξαν για τη νίκη αλλά για την διασκέδαση, διάλεξαν το αγαπημένο τους τραγούδι και ανέβηκαν στην σκηνή για να τραγουδήσουν αλλά και για να ραπάρουν! Πιστεύω πως όλοι ανυπομονούν για το επόμενο αποκριάτικο πάρτι.” 

“Τις απόκριες το σχολείο μας οργάνωσε ενα πρόγραμμα δραστηριοτήτων με τις οποίες παίξανε και διασκεδάσανε ολές οι τάξεις του σχολείου.
  Η κάθε τάξη συμμετείχε και σε μια δραστηριότητα. Η Α’ τάξη έπαιξε ένα αστείο παιχνίδι με μπαλόνια και η Β’ τάξη ένα παιχνίδι με καραμέλες τις οποίες έπρεπε να βάλεις στο στόμα ενός κλόουν.
    Όμως η Γ΄τάξη “χόρτασε¨ για τα καλά, γιατί έφαγε πολλα ζελέδάκια και πολλή ζάχαρη άχνη, προσπαθώντας να πιάσουν τις καραμέλες που τους περίμεναν σ’ ένα πιατάκι.
   Για την Δ΄ τάξη το παιχνίδι έγινε λίγο πιο δύσκολο γιατί κέρδιζε η ομάδα με την καλύτερη ισορροπία, αφού έπρεπε να μεταφέρουν ένα μπαλάκι που στηριζόταν σ’ ένα κουταλάκι που τα παιδιά το κρατούσαν με το στόμα τους μόνο.
 Οι δύο μεγάλες τάξεις Ε’ και ΣΤ΄ έπαιξαν ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού σ΄όλο το σχολείο και παρά τα λίγα μπερδέματα, κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
   Το γαϊτανάκι δεν έλειψε και φέτος, χορέψανε τα κορίτσια της Ε΄τάξης ενώ και όλο το υπόλοιπο σχολείο χόρευε  στην αυλή.
  Το καλύτερο απ’ όλα όμως και αυτό που περιμέναμε όλοι όσοι το ζήσαμε και πέρυσι, ήταν ο διαγωνισμός τραγουδιού play back. Πήρε μέρος σχεδόν όλο το σχολείο και απολαύσαμε διάφορα κρυφά αλλά και ……… γνωστά ταλέντα σε όλες τις γλώσσες και τα είδη μουσικής. Κάποιοι ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά, μιας και το επίπεδο ανεβαίνει καθε χρόνο.
  Και του χρόνου λοιπόν!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *