Ο γάτος ήταν πολύ χαρούμενος, πηδούσε από δω πηδούσε από κει και δεν μπορούσε να ησυχάσει. Βλέπετε τα μανιτάρια που ανακάλυψε ήταν μαγικά. Με αυτά θα έφτιαχνε ένα μαγικό φίλτρο για την πριγκίπισσα (Αντωνέλλα). Είχε μάθει όπως καταλαβαίνετε ότι ήταν συνεχώς θυμωμένη και με το μαγικό φίλτρο θα κατάφερνε να την κάνει ξανά χαμογελαστή (Γιώργος Ασμ).

 

Στην άκρη του δάσους η πριγκίπισσα κατσούφιασε ακόμα περισσότερο. Μόλις θυμήθηκε ότι δεν είχε αγοράσει το φραουλένιο παγωτό που τόσο επιθυμούσε. Σήκωσε τα μάτια της στον ουρανό και ενώ ήταν έτοιμη να γκρινιάξει είδε το φεγγάρι (Βάια). Το φεγγάρι είχε κίτρινο χρώμα και δίπλα του ήταν ένα ολόλαμπρο αστεράκι.  Μόλις το είδε η μουτρωμένη πριγκίπισσα χαμογέλασε για μια στιγμή και ευχήθηκε “Αχ και να ήταν δικό μου !!! Το θέλω τόσο αυτό το αστεράκι” (Μάρω). Όπως καταλαβαίνετε ξέχασε με μιας το παγωτό φραουλα, κάτι άλλο είχε τραβήξει την προσοχή της.

μαγικό ραβδί

Στα χέρια της ξαφνικά εμφανίστηκε ένα  μαγικό  ραβδί που στο πάνω μέρος του είχε το λαμπερό αστεράκι (Σαβίνα). Η πριγκίπισσα χοροπηδούσε απ’ τη χαράτης και ενώ χοροπηδούσε κουνούσε πάνω κάτω το ραβδάκι της. Στο πρώτο κούνημα εμφανίστηκε στον ουρανό ένα αερόστατο, στο δεύτερο  εμφανίστηκε στο άλλο της χέρι ένα νόστιμο παγωτό και όσο το κουνούσε ότι σκεφτόνταν εμφανίζονταν εκεί μπροστά της. (Νεφέλη- Σαβίνα).

Έτσι εκεί δίπλα της βρέθηκε μια χρυσή άμαξα, ένα ακόμα όμορφο αερόστατο που πάνω του είχε έναν τάρανδο και έναν ιππότη (Στάθης Πλ.), ΄ενας ακόμα τάρανδος με δύο ποντικούς του αγρού πάνω στα κέρατά του.

Πω πω τι είναι όλα αυτά φώναξε πολύ θυμωμένη, ούτε να χοροπηδήσω δεν μπορώ ότι σκέφτομαι μπροστά μου θα το δω, είπε και πέταξε μακριά το μαγικό της ραβδί.

Τότε το αερόστατο με τον ιππότη και τον τάρανδο χαμήλωσε και ο ιππότης στάθηκε δίπλα της. Έκανε μια βαθιά υπόκλιση και τη ρώτησε: “Γιατί είσαι τόσο θυμωμένη;” Η πριγκίπισσα τον κοίταξε ξεφυσώντας και είπε: Μα δε βλέπεις; Κούνησα κατα λάθος το ραβδί μου και ότι σκεφτόμουν εμφανίστηκε μπροστά μου. Βαρέθηκα να έχω ότι σκέφτομαι.  Θέλω όλα να εξαφανιστούν” Ο ιππότης την κοίταξε με απορία και της είπε: ” Αφού εσύ τα ζήτησες, τώρα δεν τα θέλεις πια;”

Με κοροϊδεύεις; Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω!! τσίριξε δυνατά η πριγκίπισσα και το παγωτό που τοση ώρα κρατούσε αφηρημένη της έπεσε απ’ τα χέρια (Βάσω). Μόλις το είδε η πριγκίπισσα έβαλε τα κλάματα, δεν είχε φάει βλέπετε ούτε μια μπουκιά. ..

Ο γάτος με την μάγισσα άκουσαν τη φασαρία και πλησίασαν κρατώντας το μπουκάλι με το μαγικό φίλτρο. Ο γατούλης είδε το παγωτό και άρχισε να το γλείφει ενώ ο ιππότης έδωσε στην πριγκίπισσα το μπουκάλι με το μαγικό φίλτρο. Αυτή ήπιε μια μεγάλη γουλιά (Φαίδρα) και ευθύς άρχισε να χαμογελά. Το πρόσωπό της ομόρφυνε  και η φωνή της έπαψε να είναι τσιριχτή, έγινε γλυκιά και τρυφερή!! Ο ιππότης της είπε ότι μπορούν να είναι φίλοι και την ανέβασε στον μαγικό του ταρανδο που αμέσως άρχισε να πετάει ψηλά στον ουρανό..

Ο γάτος και η μάγισσα έμειναν εκει στο δάσος με τους μαγικούς μονόκερους και περίμεναν κάποιον άλλο επισκέπτη για να του κάνουν τα μαγικά τους. Μέχρι τότε ο γάτος κοιμήθηκε στο αφράτο μαξιλάρι του και η μάγισσα καβάλησε τον λευκό μονόκερο και πήγε μια βόλτα στον κόσμο.h unicorn

 

 

 

 

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *