Την Παρασκευή 4 Απριλίου στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην τάξη μας την κ. Μαρία Τζίνη. Η κυρία Μαρία  εκτός από την ιδιότητα του γονέα παιδιών του σχολείου μας, μας επισκέφτηκε με την επιστημονική της ιδιότητα, αυτή της γεωπόνου.
Μας μίλησε για  την καλλιέργεια καλαμποκιού με ιδιαίτερα αναλυτικό τρόπο, μας έδειξε φωτογραφίες και μας μετέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις και την εμπειρία της.
Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν άμεση καθώς με προσοχή και ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη «διδασκαλία» της κ. Μαρίας. Οι πολλές ερωτήσεις των μαθητών αλλά και ο περιορισμένος τελικά  χρόνος (όπως αποδείχτηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών) μαρτυρούν την πετυχημένη αυτή δράση για την  τάξης μας.
Και βέβαια η σημαντική αυτή συνάντηση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους μαθητές: πολύ ποπ κορν για όλους, η αγαπημένη λιχουδιά των παιδιών.
Οι δράσεις μας όμως για το καλαμπόκι δεν σταματούν εδώ. Ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες στην παρασκευή ψωμιού από καλαμποκάλευρο και όχι μόνο……………
P1050909-1
P1050911
P1050916-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *