Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου διεξήχθησαν με επιτυχία οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για όλα τα επίπεδα.

Όπως και πέρυσι, η πλειοψηφία των μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης του σχολείου μας συμμετείχε στις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας για το επίπεδο Α (Βασική Γνώση). Οι υποψήφιοι, μετά από μια γεμάτη και κουραστική χρονιά προετοιμασίας, έφτασαν το Σάββατο νωρίς το πρωί στο εξεταστικό κέντρο αγχωμένοι αλλά πανέτοιμοι. Πέρασαν τη διαδικασία όπως έπρεπε και βγήκαν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ξαναρχίσουν από την αρχή!

Συνολικά, δεκαπέντε μαθητές της ΣΤ΄ έγραψαν στις εξετάσεις και θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλά αποτελέσματα και πάντα επιτυχίες σε όλες τις εξετάσεις της ζωής τους!

Από το καθιερωμένο παγωτό που απολαμβάνουν κάθε φορά οι υποψήφιοι μετά τη λήξη των εξετάσεων!
Από το καθιερωμένο παγωτό που απολαμβάνουν κάθε φορά οι υποψήφιοι μετά τη λήξη των εξετάσεων!

ΣΗΜ: Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα με τέλη Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από το blog του σχολείου (https://blogs.sch.gr/2dimpor), την ιστοσελίδα των Αγγλικών (https://room9english.weebly.com) και επίσημη σελίδα του Υπουργείου (http://www.minedu.gov.gr/)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *