Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Αποτελέσματα Κ.Π.Γ. – ΜΑΪΟΣ 2017

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια το σχολείο ανακοινώνει πως για ακόμη μια φορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας για το επίπεδο Α1-Α2 στα Αγγλικά!

Φέτος, συμμετείχαν έξι μαθητές της απερχόμενης ΣΤ΄ και είναι όλοι επιτυχόντες! Επίσης, δύο μαθητές επέλεξαν να προσπαθήσουν ανεξάρτητα για το επόμενο επίπεδο (Β1-Β2) και κατάφεραν και εκείνοι να αποκτήσουν το πιστοποιητικό. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΠΓ επιπέδου Α1:

Γκάτσιτς-Βετούλης Δημήτριος

Γούσια Χαρίκλεια

Θεοδωρούδης Άγγελος-Ιωάννης

Παπαδόπουλος Νικόλαος-Ιωάννης

 

ΚΠΓ επιπέδου Α2:

Μαστρογιάννη Βαρβάρα

Τσακνάκη Ναταλία

 

ΚΠΓ επιπέδου Β2:

Ξηροφώτου Ιωάννα

Τσούκας Ηλίας

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία τους και ευχόμαστε να έχουν καλή πρόοδο, καλή συνέχεια στο γυμνάσιο και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κι αν κάνουν στη ζωή τους!

 

ΥΓ: Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα αναλυτικά σκορ δεν ανακοινώνονται δημόσια. Όποιος γονές/κηδεμόνας ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον καθηγητή ή το σχολείο και να ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή να τα παραλάβει στο προσωπικό email του.

ΥΓ2: Τα πιστοποιητικά εκδίδονται σε ύστερη φάση και συνήθως απονέμονται στους επιτυχόντες σε ειδική εκδήλωση που οργανώνει το σχολείο και για την οποία θα ενημερωθείτε με πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *