γράφει ο Βασίλης Κουτσός

Καθε χρονο στο σχολειο μας διοργανωνεται μια εκθεση βιβλιου. Ετσι και φετος λιγο πριν τις γιορτες των χριστουγεννων,στο σχολειο ειχαμε ενα παζαρι βιβλιου.Εκει μπορουσαμε να βρουμε βιβλια απ’ολες τις εγκδοσεις.Ολα τα παιδια ηταν πολυ χαρουμενα και σχεδον ολα αγορασαν απο ενα για να διαβασουν στις γιορτες, των χριστουγεννων.Ειναι πολυ καλο να γινεται αυτο το παζαρι γιατι ολα τα παιδια εχουν την ευκαιρια να αγορασουν βιβλια.

 

γράφουν οι Μαίρη Καφαντάρη και Ιωάννα Κουτσικού

Στις 19 Δεκεμβρίου 2015 στο σχολείο μας διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Σ’ αυτό συμμετείχαμε και εμείς με μικρές χειροτεχνίες και λιχουδιές που έφτιαξαν οι τάξεις του σχολείου μας.

Την ημέρα εκείνη, στην είσοδο του σχολείου μας ένας Αι-Βασίλης υποδέχτηκε τον κόσμο δίνοντάς του χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Εκτός από τις χειροτεχνίες και τις λιχουδιές τα παιδιά του σχολείου έδειξαν και τις φωνητικές τους ικανότητες. Το κοινό μας εμψύχωσε με την παρουσία του αφού ήταν πάνω από 400 άτομα. Επίσης, δεν ήταν μόνο τα μικρά παιδιά που δημιούργησαν πράγματα γα το Bazaar αφού και πολλοί γονείς έφτιαξαν πεντανόστιμες λιχουδιές και καλλιτεχνικές δημιουργίες και τις πρόσφεραν στο Bazaar. Οι γονείς μπορούσαν να απολαύσουν διάφορα ροφήματα που τα πρόσφερε το κατάστημα «Μυρμήγκι Exclusive Espresso», ενώ τα παιδιά μπορούσαν να απολαύσουν ζεστή σοκολάτα. Τα μικρότερα παιδιά μπορούσαν να διασκεδάσουν κάνοντας σκανδαλιές μαζί με τους μικρούς καλικάντζαρους.

Στο τέλος του Bazaar κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις η Στ’ τάξη με το καταπληκτικό χορευτικό της που χορογράφησε η κα. Ματίνα Καραλάκου και θέλουμε να της πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές μας. Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Καραλάκο και στην κα Κωνσταντίνα Καραφέργια για την βοήθεια που μας χάρισαν για να βγει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *