Tο σχολείο μας από φέτος ανήκει στο δίκτυο συνεργαζόμενων σχολείων με την UNESCO. Η συμμετοχή μας σε αυτό το δίκτυο μας κάνει περήφανους. Ανήκουμε και εμείς πια επισήμως σε αυτήν παγκόσμια οικογένεια σχολείων που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά μέσα από έννοιες όπως η ειρήνη, ο ανθρωπισμός, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η διαπολιτισμικότητα.  Μέσα από το δίκτυο θα συμμετέχουμε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, θα αλληλεπιδρούμε, θα προάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, τον τόπο μας, τους μύθους, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

“Opening hearts and minds to refugees” Ανοίγουμε τον νου και την καρδιά μας στους πρόσφυγες είναι ο τίτλος του φετινού Παγκόσμιου Διαγωνισμού UNESCO για τα Συνεργαζόμενα Σχολεία ASPnet και φυσικά το σχολείο μας δεν έχασε την ευκαιρία να διδάξει στα παιδιά ότι η αγκαλιά μας θα πρέπει να είναι ανοιχτή για όλους αυτούς που έχουν την ανάγκη μας, και να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το παρακάτω έργο.

16468691_1228683023833465_1717170549_n

 

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που δεν μπορούμε να ανακτήσουμε. την πέτρα…..αφου ριχθεί! τη λέξη…..αφου ειπωθεί!… την ευκαιρία…..αφου χαθεί! το χρόνο…..αφου περάσει!


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *