P1080399 (2)

Γράφουν οι Βαγγέλης Καραλάκος και Θάνος Βασιλούδης

Στις 15 Οκτωβρίου οι Γ και Δ τάξεις του σχολείου μας πήγαν μια πεζοπορία στο μονοπάτι του Ιάσονα που αρχίζει απο τους πρόποδες του Πηλίου και τελειώνει στην κορυφή του. 

Στις 9 η ώρα όλοι ήταν έτοιμοι.´Ετσι η κυρία Ολυμπία (η γυμνάστρια του σχολείου μας), η κυρία Έφη η δασκάλα της Δ´ τάξης, ο κύριος Γρηγόρης, ο δάσκαλος της Γ´τάξης, και τα παιδιά ξεκινήσαμε για το μονοπάτι. Στο δρόμο η κυρία Ολυμπία μας είπε πολλά πράγματα και μας εξήγησε πολλά πράγματα για διάφορα λουλούδια.

P1080395 (2)

Αργότερα στάματησαμε, φάγαμε, παίξαμε και ξεκουραστήκαμε. Η θέα ήταν τέλεια.Από εκεί πάνω βλέπαμε όλο το Βόλο.  Εκεί μια κυρία μας έδωσε πολλά ρόδια.

P1080398 (2)

Στο γυρισμό κάθε τρεις και λίγο σταματούσαμε και μαζεύαμε λουλούδια, κουκουνάρια και βελανίδια. Επίσης, μαζέψαμε άγριο θυμάρι και ρίγανη που μοσχοβολούσε. Όλοι θέλησαν να πάρουν ένα κάκτο αλλα κανείς δεν είδε ότι είχαν αγκάθια. Τότε όλοι γκρίνιαζαν και ήθελαν να βγάλουν τα αγκάθια!

P1080401 (2)

Όταν φτάσαμε στο σχολείο μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε στα σπίτια μας.  Ήταν μια φοβερή πεζοπορία και περάσαμε τέλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *