γράφουν οι Θάνος Βασιλούδης και Βασίλης Κουτσός

IMG_20161222_113756

Φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες χρονιές.

Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχε μόνο η πρώτη τάξη γιατί για πρώτη φορά έχουμε δεύτερο τμήμα σε μια τάξη. Η γιορτή αυτή ήταν για την γέννηση του Χριστού. Το κείμενο διάλεξαν και διασκεύασαν οι δασκάλες της πρώτης κυρίες Κατερίνα Σαράφη και Έφη Λιακοπούλου.

Επίσης, σε αυτή την γιορτή είχε και χορωδία με παιδιά της Γ, της Δ, της Ε και της ΣΤ τάξης την οποία προετοίμασε η κα Έφη Παυλάτου, η μουσικός μας. Εκείνη διάλεξε και τα τραγούδια της γιορτής και τα δίδαξε στα παιδιά. Στη διδασκαλία των αγγλικών και γαλλικών τραγουδιών βοήθησαν οι δάσκαλοι ξένων γλωσσών κύριος Γιάννης Καραλάκος και κυρία Κατερίνα Κοπάνα.

IMG_20161222_113735
Η χορωδία τραγούδησε πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μερικά σε άλλες γλώσσες. Στο τέλος μέχρι και τα παιδιά της πρώτης τραγούδησαν στα Αγγλικά. Στη γιορτή αυτή έδειξαν πώς μαζεύτηκαν όλοι οι άνθρωποι εκεί. Οι βοσκοί, οι άγγελοι και οι μάγοι.

IMG_20161222_093824
Τα σκηνικά έφτιαξε ο κύριος Βασίλης Νονόγλου, υπεύθυνος για τα καλλιτεχνικά στο σχολείο. Είχαμε και ψηφιακές προβολές τις οποίες επιμελήθηκε η κυρία Ελένη Αναγνώστου, η δασκάλα της πληροφορικής.

 

Τα παιδιά της πρώτης δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτήν την γιορτή και νομίζουμε πως ήταν μια από της καλύτερες γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *