Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι μας γνωστοποιήθηκε η πρόκριση της ταινίας μας ανάμεσα στις τριάντα που περνάνε στην τελική φάση του διαγωνισμού!

Η προκριματική επιτροπή είδε 117 (!) συμμετοχές και κατέληξε στις 30 καλύτερες που θα προωθηθούν στην τελική κριτική επιτροπή. Η ταινία των μαθητών της ΣΤ΄ “Το γυμνάσιο, αυτός ο εφιάλτης…” βρίσκεται μέσα σ’ αυτές και αναμένει την τελική κρίση. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο στις 16 Ιουνίου και οι δέκα καλύτερες ταινίες θα βραβευθούν και θα προβληθούν στην τελετή λήξης στις 21 Ιουνίου στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννη.

Όσοι από τους δημιουργούς μπορέσουν να παρευρεθούν θα παρακολουθήσουν ένα ειδικό κινηματογραφικό εργαστήρι ειδικά για τους βραβευμένους μαθητές. Οι βραβευμένες ταινίες θα προβληθούν επίσης στις διαδικτυακές πλατφόρμες του Καρπού (www.karposontheweb.org) και της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης (http://www.edutv.gr). 

Καλή συνέχεια στην ταινία μας!

2 σχόλια

  1. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει προκριθεί στις τριάντα καλύτερες η ταινία που κάναμε με τόσο κόπο αλλά φυσικά με τη βοήθεια του κ. Γιάννη Καραλάκου [ένα χειροκρότημα παρακαλώ] και σίγουρα θα είναι απ τις καλύτερες αναμνήσεις μας από το δημοτικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *