Δημοσιευμένο στην κατηγορία Α' Τάξη, Β' Τάξη, Γ' Τάξη, Δ' Τάξη, Δραστηριότητες - Εξωσχολικά, Ε΄Τάξη, Ολοήμερο Σχολείο, ΣΤ' Τάξη

Δανειστική βιβλιοθήκη

Η δανειστική μας βιβλιοθήκη λειτουργεί για πέμπτη εβδομάδα και οι μικροί μας βιβλιοφάγοι συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό! Κάθε Παρασκευή στο μεγάλο διάλειμμα η δική μας κα Ολυμπία, υπεύθυνη για τη δανειστική βιβλιοθήκη, περιμένει στο χώρο της βιβλιοθήκης να ανοίξει το παράθυρο στο μαγικό κόσμο του βιβλίου για μικρούς και … μικρότερους μαθητές! Τα παιδιά διαλέγουν κάθε φορά μια ξεχωριστή απόδραση από τα συνηθισμένα με μια περιπέτεια, ένα παραμύθι, ένα κλασικό μυθιστόρημα και φροντίζουν να τα επιστρέψουν σε άψογη κατάσταση για τους επόμενους.
Η βιβλιοθήκη όμως είναι πάντα ένας ζωντανός οργανισμός που μεγαλώνει και εμπλουτίζεται. Αν έχετε λοιπόν βιβλία που δεν διαβάζετε πια, βιβλία που αγαπήθηκαν αλλά οι αναγνώστες τους μεγάλωσαν και κίνησαν για πιο μακρινά ταξίδια, μπορείτε να χαρίσετε και σ’ άλλα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία. Όλες οι προσφορές είναι πάντα ευπρόσδεκτες και όλα τα βιβλία είναι πολύτιμα! 

Και μην ξεχνάτε…


«Τα διαβάσματα συχνά περνούν όπως το νερό πάνω στην πέτρα. Αλλά η πέτρα από τα διαβάσματα γίνεται όλο και πιο λαμπερή.»
Κ. Τσάτσος

Αφήστε μια απάντηση