Ράδιο Πιτσιρίκι

Έχοντας αδυναμία στα webradio, όντας μέλος ενός πολλά χρόνια, ανακάλυψα ότι γονείς του σχολείου μας ξεκίνησαν το Ράδιο Πιτσιρίκι. 

Το www.radio-pitsiriki.gr είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο… για μικρά και μεγάλα παιδιά!!!

“Είναι ένα site διαδραστικό, με καλή και ποιοτική μουσική και μελωδίες.

Έχετε τη δυνατότητα σε εμάς να ακούσετε μια πολύ μεγάλη συλλογή τραγουδιών από μεγάλους και ταλαντούχους στιχουργούς και ερμηνευτές, σε μια 24ωρη playlist.

Θα ακούσετε επίσης, ζωντανές αφηγήσεις παραμυθιών και τις ίδιες επιλογές on demand. Όμορφα, μελωδικά συνεχόμενα τραγούδια, κυρίως μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε πιάνο για γλυκές καληνύχτες.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να περιηθηθείτε μέσα στο site στις διάφορες κατηγορίες του και να ενημερωθείτε από επαγγελματίες του χώρου για ότι αφορά το παιδί, την οικογένεια, το σχολείο, το περιβάλλον, τα ζώα.

Σύντομα, θα έχετε πρόσβαση σε νέες κυκλοφορίες βιβλίων και τραγουδιών.

Θα μπορείτε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς ζωγραφικής και φωτογραφίας κερδίζοντας πρωτότυπα και δημιουργικά δώρα και να συμμετάσχετε στον αγώνα μας – για τον αγώνα του Θοδωρή με τη θανατηφόρο νόσο Batten.

Στα μέλη του radio-pitsiriki.gr, θα δίνονται και άλλες άμεσες επιλογές διαδραστικές, εκπτώσεις με κουπόνια κλπ. Κάτι περισσότερο από ένα διαδικτυακό παιδικό ραδιόφωνο…

Αλλάξτε ΝΟΤΑ στη ζωή σας… για μικρά και μεγάλα παιδιά!!!”

Στο μενού αριστερά του ιστολογίου μπαίνετε και από τον σύνδεσμο.