Εργασίες μαθητών

Η ιστοσελίδα μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας να εκφραστούν δημιουργικά, να αναπτύξουν τη φαντασία τους, να προωθήσουν τις κλίσεις τους και να δημοσιεύσουν τα έργα που υλοποίησαν με την εμψύχωση των εκπαιδευτικών τους. Οι εργασίες αυτές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές και δημιουργούν τις προυποθέσεις έναρξης ενός γόνιμου διαλόγου στο φόρουμ συζητήσεων.

«Το Τελευταίο Θρανίο» είναι η εφημερίδα του σχολείου μας που επιμελείται η Στ’ τάξη. Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο φύλο πατώντας εδώ.

Radio Asteroid Στ1

Radio Asteroid Στ1 Ταξίδια στη μουσική, συνεντεύξεις που επιμελήθηκαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί: Πέτρος Έλενα Αλέξανδρος Μαρία Άννα Σέργιος Κάντε κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα για να την ακούσετε. 1η εκπομπή 2η εκπομπή 3η εκπομπή 4η εκπομπή 5η εκπομπή 6η εκπομπή 7η εκπομπή (χάσαμε το μέτρημα και δεν υπάρχει) 8η εκπομπή 9η εκπομπή (Ετοιμάζεται)

Δες τη σελίδα »

Doodle 4 Google

Τι είναι τα doodles; Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον …

Δες τη σελίδα »

Τελευταίο θρανίο

Το 1ο τεύχος είναι γεγονός

Δες τη σελίδα »

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων