«

»

Απρ 07

Το συνέδριο των ζώων

Έξι παραστάσεις από το εφηβικό τμήμα της Θεατρικής Δημιουργίας του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με το έργο του Βασίλη Αναστασιάδη ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. Μια επίκαιρη αλληγορική κωμωδία που θα την ευχαριστηθούν οι μικροί και θα την απολαύσουν …οι μεγάλοι!!!

Τα ζώα συνεδριάζουν για τη δημοκρατική επιλογή του πλέον κατάλληλου να κυβερνήσει… Το κατά πόσον θα είναι δημοκρατικές οι εκλογές που θα κάνουν επαφίεται στις διαθέσεις του ισχυρότερου!!! Και φυσικά τα ταξίματα και τα ρουσφέτια θα κρίνουν το αποτέλεσμα υπέρ του ισχυρού Λύκου που απειλεί ότι αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως αυτός κρίνει πως είναι σωστά θα επικαλεστεί τη βοήθεια των ζώων της Ζούγκλας (ποια να είναι αυτά άραγε)… Τα ζώα δουλεύουν και του τα φέρνουν όλα στο πιάτο! Όμως η απληστία του και η πλεονεξία του τον κάνει να έχει παράλογες απαιτήσεις ακόμα κι απ’ τον πλέον έμπιστό του, τον Κόκορα που ναι μεν καλός και άγιος και δέχεται ακόμα και σφαλιάρες απ’ τον Λύκο με τα κοφτερά τα δόντια, δεν ανέχεται όμως μύγα στο κοτέτσι του! Υπάρχει και φιλότιμο!!!

Στο Οινοποιείο Πέτρου, Λ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη (δίπλα στον ΟΑΕΔ κι απέναντι απ’ τα EVEREST).
6, 7, 13, 14, 20 και 21 Απριλίου (Σαββατοκύριακα) στις 6.30 μ.μ. Ειδικά το Σάββατο 20 Απριλίου η ώρα έναρξης είναι 8.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη (παιδιά άνω των 5 ετών)

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων