ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ

Βίντεο από τη WWF Ελλάς για υγιεινή διατροφή και υγιή πλανήτη.

Παζλ με εικαστικά έργα από το Φωτόδεντρο . Επιλέξτε το βαθμό δυσκολίας και ξεκινήστε μαθαίνοντας τους μεγάλους ζωγράφους και τα έργα τους. ( κλικ στην εικόνα)

 

6

 

Για όσους δεν έχετε επισκεφθεί το Aττικό Πάρκο και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα, αλλά και για όσους το έχετε επισκεφθεί και θέλετε να δείτε τα πανέμορφα ζώα του ξανά από τον υπολογιστή σας μέχρι την επόμενη επίσκεψη σας,απολαύστε την εικονική ξενάγηση!( κλικ στην εικόνα)

zoo_logo_gr

 

Στο ιστολόγιο αυτό θα βρείτε παιχνίδια Γεωγραφίας, Ιστορίας, Μαθηματικών , Φυσικής, Ζωγραφικής και άλλα.        http://users.sch.gr/tasisp/index.swf

 

Εκπαιδευτική τηλεόραση – πρωτοβάθμια εκπαίδευση ( κλικ στην εικόνα)

αρχείο λήψης (1)

Το ‘Φωτόδεντρο/ Εκπαιδευτικά Βίντεο’ είναι το Πανελλήνιο Αποθετήριο Εκπαιδευτικών Βίντεο για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.                      ( κλικ στην εικόνα)

 

Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας σχεδίασε το κομμάτι αυτό της ιστοσελίδας ώστε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να μάθουμε διασκεδάζοντας για το σεισμό και για τα μέτρα προστασίας που μπορούμε να πάρουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα σεισμό ( κλικ στην εικόνα)

 

 

Ο ιστότοπος αυτός της ΕΕ για τα δικαιώματα του παιδιού απευθύνεται σε παιδιάκαιεφήβους σαν ΕΣΕΝΑ! Παίξε παιχνίδια, δες βίντεο και κόμικς και μάθε ποια είναι τα δικαιώματά σου. Μπορείς ακόμα να μάθεις με ποιον πρέπει να επικοινωνήσεις στη χώρα σου, αν κρίνεις ότι κάποιοι δεν σου συμπεριφέρονται σωστά. Ο Όλι, η Άννα και η παρέα τους θα σε βοηθήσουν να τα μάθεις όλα! ( κλικ στην εικόνα)

europa-flag

 

ΙΜΕΑΚΙΑ:

Tο club των νέων φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (κλικ στην εικόνα)

αρχείο λήψης (3)

 

Ένα περιβαλλοντικό παιχνίδι για ηλεκτρονικό υπολογιστή σε 26 γλώσσες – χωρίς χρέωση. Το Honoloko έχει σχεδιαστεί σαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Ο παίκτης, καθώς μετακινείται σε ένα νησί, καλείται συνεχώς να απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν την περιβαλλοντική του συμπεριφορά. Οι βαθμοί κερδίζονται με βάση τις επιλογές του κάθε παίκτη. Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και στόχος του είναι η ενημέρωση και η αλλαγή της συμπεριφοράς τους. ( κλικ στην εικόνα)

αρχείο λήψης (4)

 

Online εκπαιδευτικό παιχνίδι για την ανακύκλωση ( κλικ στην εικόνα)

αρχείο λήψης

http://www.scoolfood.gr/diatrofh/index.html

 

Αφήστε μια απάντηση