ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΤΙΚΈΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΤWINNING

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας . Συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν στο έργο  eTwinning «The protection of the Environment»  :  Βαλλιανάτου Φωτεινή ,Βασιλοπούλου Κατερίνα , Βούλγαρη Ανέστη ,Δασκαλάκη Βενετία ,Δημητράκη Ελισσάβετ ,Νικόλαο Δημόπουλο, Ήμονα Νικόλαο, Ιβανάι Μαουρίσιο, Ιωάννου Ευμορφία, Ιωάννου Μιχαήλ,Κουτή Γεώργιο,Λαζάι Φάμπιο,   Λαμπίτση Γεώργιο ,Μπαλόκα Φωτεινή ,Μπαστούνη Άγγελο ,Μπλάνη Λάζαρο,, Μπομπότσιαρου Δήμητρα ,Νάκο Άγγελο ,Παλτόγλου Κωνσταντίνα Παναγιωτέρη Μαρίζα, Πιτσώνη Γαρυφαλιά  , Σαράντη Νικόλαο, Τσιαούση Αντιγόνη ,Χατζηλία Λευκοθέα

Μήνυμα από eTwinning Team                                                           Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «The protection of the Environment». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης .
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς
eTwinning Team

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

Μήνυμα από την διευθύντρια εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής 

Συγχαίρουμε το 2Ο Δ.Σ. ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ & ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ, και ειδικά την εκπαιδευτικό Μαρία Μπαλόκα,  για τη βράβευση με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών στο έργο e-Twinning «The Protection of Environment», το οποίο ανέδειξε τη συγκροτημένη προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης.  Η διάκρισή τους πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και υλοποίησης του έργου τους.Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν την προσπάθειά τους να αναπτύσσουν τις δεξιότητες των μαθητών/μαθητριών στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον και να τους ανοίγουν νέους ορίζοντες.

 Η  Διευθύντρια Εκπ/σης Ανατ. Αττικής

Βασιλική Ξυθάλη

                                                                       

 

 

                                                                                                 

 

Αφήστε μια απάντηση