ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, έχει γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων των μαθητών του σχολείου μας και οι ημέρες παρακολούθησης του κάθε υποτμήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  1. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ολοήμερο πρόγραμμα και η Πρωινή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν προς το παρόν (θα ενημερωθείτε σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής).
  2. Η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο θα γίνεται από τις  08.00-08.10  και από τις 2 εισόδους του σχολείου ως εξής: ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ :Γ1, Γ2, Δ3, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2,ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ΝΕΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ: Α1,Α2,Β1,Β2,Δ1,Δ2  (Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση κακοκαιρίας)
  3. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται από τις ίδιες εξόδους μετά τη λήξη των μαθημάτων στις 13.15 κατά τμήμα με σειρά και συνοδεία εκπαιδευτικών.
  4. ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 08.00 ΕΩΣ  ΤΙΣ 13.15 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  1. Οι μαθητές θα παραμένουν στο προαύλιο και στο χώρο που ορίστηκε και σχεδιάστηκε για το τμήμα τους μέχρι την είσοδό τους στις τάξεις τους με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών.
  2. Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές,
  3. Όλοι οι μαθητές κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο πρέπει να έχουν όλα τα απαραίτητα για το μάθημα αντικείμενα (βιβλία, τετράδια, κασετίνα, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, σβήστρες, μαρκαδόρους, ψαλίδι, μαρκαδόρο πίνακα κ.α), αφού δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή προσωπικών αντικειμένων ούτε μεταξύ τους ούτε με τον εκπαιδευτικό.
  4. Στις αίθουσες θα υπάρχουν αντισηπτικά και οι μαθητές θα τα χρησιμοποιούν κάθε φορά που εισέρχονται και εξέρχονται.Υπάρχουν σε όλες τις τουαλέτες σαπούνια και χειροπετσέτες.
  5. Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό, (το μπουκάλι τους μπορούν να το γεμίζουν από τις βρύσες, αλλά απαγορεύεται να πίνουν απευθείας από τη βρύση). ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
  6. Καθώς απαγορεύεται η είσοδος στο σχολείο για οτιδήποτε  χρειάζεστε να επικοινωνείτε με το σχολείο στα τηλέφωνα:διευθύντριας:2552022593 και εκπαιδευτικών:25520-21037.
  7. Απαγορεύονται κάθε είδους εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδηλώσεις μέχρι τη λήξη των μαθημάτων στις 26/06/2020.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ολοήμερο Τμήμα και την Πρωινή Ζώνη για το επόμενο σχολικό έτος 2020-21. Θα δοθεί σχετική αίτηση-δήλωση σε όσους μαθητές δεν την έχουν ακόμη προσκομίσει.

Επίσης όσοι μαθητές της Δ τάξης δεν έχουν προσκομίσει τη δήλωση της Β΄ Ξένης Γλώσσας, παρακαλούμε να την προσκομίσουν.

Παρακαλούμε πολύ για τη συμβολή σας, ώστε οι μαθητές/τριες να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Παρακάτω επισυνάπτονται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για το Δημοτικό Σχολείο. Παρακαλούμε να τις διαβάσετε πολύ προσεκτικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ

5. school_poster_steps

2. COVID 19 πληροφορίες για τα σχολεία

12. Checklist για μαθητές (1)

14. 1_Checklist για γονείς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *