ΔΩΡΕΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ International Foundation for Greece

Η διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του σχολείου μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο International Foundation for Greece, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για δωρεά πετρελαίου θέρμανσης  και φέτος την Τρίτη 11/02/2020,  παρουσία  του Πρέσβη Καλής Θελήσεως  του Ιδρύματος, κ. Jimmy Jamar, που μας τίμησε  με την παρουσία του. Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να του δωρίσουν ένα αντίγραφο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων  σχετικά με την ιστορία της πόλης μας, το οποίο πραγματοποιούν φέτος.

«12 ώρες για την Ελλάδα»

Εμπνευστής του Συλλόγου «12 Ώρες για την Ελλάδα», ο κ. Jimmy Jamar , (Βέλγος στην υπηκοότητα) πήρε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει πολίτες εγκατεστημένων στις Βρυξέλλες διαφόρων εθνικοτήτων, με στόχο να σταλεί στον ελληνικό λαό ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας σε καιρούς κρίσης.

Ο σύλλογος εδρεύει στις Βρυξέλλες και έχει  στόχο την συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της καταπολέμησης της φτώχιας.

«Το ξεκίνησα γιατί είμαι φίλος της Ελλάδας. Έρχομαι στην Ελλάδα, εδώ και 50 χρόνια και είμαι πολύ δεμένος με αυτή τη χώρα».

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Σύλλογος «12 ώρες για την Ελλάδα» συνεργάζεται με το Ίδρυμα International Foundation for Greece με σκοπό τη στήριξη ενός από τους στόχους του Ιδρύματος και συγκεκριμένα το πρόγραμμα “Πετρέλαιο θέρμανσης για σχολεία”. Στόχος του προγράμματος είναι η διάθεση των χρημάτων που συγκεντρώνονται για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία στην βόρειο Ελλάδα κυρίως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *