ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ 2021-2022

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ 2021-2022

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Από 1 έως 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στην Α΄ τάξη δημοτικού για το σχ. έτος 2021-2022 των μαθητών που έχουν γεννηθεί από 1-1-2015 έως 31 -12-2015 (σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. Φ.6/ 22511/Δ1/25-02-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.):ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ

Σας ενημερώνουμε ότι τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ θα παραδίνονται σε κλειστό φάκελο, (όπου θα αναγράφεται ευδιάκριτα το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του μαθητή), στη Σχολική Φύλακα του Σχολείου μας τις παρακάτω ώρες 08:30΄-09:30΄, 10:00΄-11:00΄και 12:00΄-13:00΄ καθημερινά (χτυπάτε το θυροτηλέφωνο του ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ προκειμένου να βγει στην είσοδο , να τα πάρει ).  

Σε περίπτωση επιπλέον διευκρινίσεων, επικοινωνείτε με τη διευθύντρια του σχολείου στο τηλέφωνο:2552022593. Αφού ελεγχθούν, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η επικοινωνία θα γίνει τηλεφωνικά.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

  • Αίτηση δήλωση γονέα-κηδεμόνα: ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.):ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΑΔΥΜ
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή
  • Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου
  • Αίτηση εγγραφής στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ (τη συμπληρώνετε σε περίπτωση που επιθυμείτε την εγγραφή:Εγγραφή και φοίτηση των μαθητών_τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα-ΦΕΚ) :
  • ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
  • Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς και κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.
  • Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς ή κηδεμόνες που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή.

Το Πιστοποιητικό Γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας. Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείςΗ αναζήτηση γίνεται αυτεπάγγελτα από το σχολείο μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του Υ.ΠΑΙ.Θ.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ-ΧΑΡΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡ_ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ έχουν δοθεί στα νηπιαγωγεία, επίσης βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου: https://blogs.sch.gr/2dimorest/

 

Η διευθύντρια του σχολείου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *