Το Ε1 και το Ε2 για το Παιδικό Χωριό SOS

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΉταν λίγο πριν από το Πάσχα που οι μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 εκδήλωσαν την πρόθεση να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο και το συζήτησαν με τους δασκάλους τους κ. Μαλλιακούδη Εμμανουήλ και κα Γιαντσελίδου Χρυσούλα.

Η συζήτηση τους οδήγησε στο γραφείου του διευθυντή για να ζητήσουν να οργανώσουν σε κάποιο σημείο του διαδρόμου έναν χώρο διάθεσης δικών τους κατασκευών και χειροτεχνιών στους συμμαθητές τους με μικρό αντίτιμο, για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο.

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία των μαθητών, που δείχνει τα αισθήματα αλληλεγγύης που τους διακατέχουν, έγινε πράξη και, αφού δούλεψαν κάνοντας διάφορες κατασκευές, τις διέθεσαν συμπαρασύροντας στην ωραία ιδέα όλο το σχολείο, συγκέντρωσαν ένα ποσό και το κατέθεσαν, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, στο λογαριασμό του Παιδικού Χωριού SOS στο Αρίστηνο, το οποίο μας έστειλε την απόδειξη και μας ευχαρίστησε.

Συγχαρητήρια στους μαθητές του Ε1 και του Ε2, στους δασκάλους τους και σε όλους τους μαθητές του σχολείου που βοήθησαν στην υλοποίηση της όμορφης αυτής δράσης!

SOS ΕΠΙΣΤΟΛΗ   SOS ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *