Εκδήλωση λήξης διδακτικού έτους 2016-17

Λήξη 1αΤην Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο προαύλιο του σχολείου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης του έτους 2016-17.

Έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές του σχολείου κατά τάξη ερμηνεύοντας χορωδιακά γνωστά τραγούδια, δίνοντάς μας, εκπαιδευτικούς, γονείς και πλήθος καλεσμένων, την ευκαιρία να τους καμαρώσουμε.

Το πρόγραμμα  ετοίμασε ο μουσικός του σχολείου κ. Τιάκας Σταμάτιος. Την προβολή των βίντεο επιμελήθηκε ο εκπ/κός πληροφορικής κ. Φεσαλίδης Γεώργιος, την παρουσίαση η κα  Γιαντσελίδου Χρυσούλα και συμμετείχαν στην προετοιμασία και εξέλιξη της γιορτής όλοι οι εκπ/κοί.

Αποχαιρέτησαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης το σχολείο και τους αποχαιρετήσαμε κι εμείς ελπίζοντας ότι έλαβαν στο δημοτικό όλα τα εφόδια που χρειάζονται για το γυμνάσιο και γενικά στη ζωή τους κι ευχόμενοι να πετυχαίνουν τους υψηλούς στόχους που θέτουν. Αναμνηστικό τους απονεμήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Η συγκίνηση διαδεχόταν τη χαρά και το γέλιο και πάλι απ’ την αρχή!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης Βασίλειος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στάικος Χρήστος, κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος και κα Γκουγκουσκίδου Μαρία, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας κ. Κουτρούμπας Σπυρίδων, η Σχολική Σύμβουλος κα Τεμπρίδου Αντιόπη-Ελένη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Λυμπερίδης Αθανάσιος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος γονέων και συγγενών των μαθητών.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο για νέα μαγικά ταξίδια γνώσης!

Αφήστε μια απάντηση