Διάκριση μαθητών μας στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό σκίτσου

ΕΠΑΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΙΔΗ αΣτον 4ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας  και Θρησκευμάτων και απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων  της χώρας, οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας Χαριτίδης Κωνσταντίνος του Ιωάννη και Χατζηγεωργακίδης Μάριος του Γεωργίου διακρίθηκαν με Έπαινο.

Συγχαρητήρια στους συμμαθητές μας για τη σπουδαία διάκρισή τους και στην εκπ/κό εικαστικών του σχολείου κα Παπαδημητρίου Χριστίνα για τη δουλειά που γίνεται στο αντικείμενό ΕΠΑΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΚΙΔΗ ατης!

Οι συμμετοχές των μαθητών –τριών ξεπέρασαν τις 800 (ατομικές και ομαδικές), από 82 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας, με τη στήριξη 110 εκπαιδευτικών.

Το σκεπτικό της κριτικής επιτροπής για την επιλογή των βραβείων βασίστηκε σε δυο άξονες: τον εικαστικό και την πρωτοτυπία και σύλληψη της ιδέας. Οι μαθητές με την φαντασία, την ωριμότητα και την εικαστικότητά τους έκαναν το έργο της κριτικής επιτροπής ευχάριστα δύσκολο.

Η επιτροπή αποφάσισε να απονείμει:

Για τις συμμετοχές των Δημοτικών σχολείων: 3 πρώτα βραβεία, 20 τιμητικούς επαίνους και 4 ειδικά βραβεία.

Τα βραβευθέντα έργα θα αναρτηθούν στους ιστότοπους της Educartoon-η γελοιογραφία στην εκπαίδευση, www.educartoon.gr και της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Σερρώνwww.dipe-serron.gr

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *