Επιλογή του σχολείου μας στα πρώτα 150 για το διαγωνισμό “Η δική μου πόλη”

1os Pan Diag Ekp RompotikisΛάβαμε το παρακάτω mail από το WROHellas, που μας εντάσσει στα 150 σχολεία που θα παραλάβουν το εκπαιδευτικό kit WEDO. Το σχολείο μας ενδιαφέρθηκε για την αγορά ενός ακόμη kit WEDO, προκειμένου να εργαστεί και δεύτερη ομάδα.

“Συγχαρητήρια! Η συμμετοχή σας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του WROHellas “Η δική μου πόλη” είναι στα πρώτα 150 σχολεία και δικαιούστε δωρεάν τη χορηγική δωροθεσία του εκπαιδευτικού kit WEDO.

Μέχρι τις 4/12/2014 θα πρέπει να μας στείλετε απαντητικό mail στο παρόν με την πλήρη διεύθυνση του σχολείου σας και το επίσημο mail.

Εφόσον λάβετε το εκπαιδευτικό kit, συμμετέχετε υποχρεωτικά στο διαγωνισμό, σε αντίθετη περίπτωση το kit ανατίθεται σε επόμενο σχολείο. Επίσης, ανεξαρτήτως απο το πόσες ομάδες έχετε δηλώσει, το σχολείο λαμβάνει ένα (1) kit.”

Πρόκειται για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού με θέμα: «Η δική μου πόλη», Διοργάνωση WRO Hellas: www.wrohellas.gr ,  Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Το έγγραφο για το διαγωνισμό εδώ → 1os Panell Diagonismos Ekpkis Rompotikis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *