Ενημέρωση για τους βαθμούς Β΄τριμήνου σχ. έτους 2020-2021

Μαρ 202118

Σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι προόδου του Δευτέρου τριμήνου του διδακτικού έτους 2020-2021 θα αποσταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στη σχολική μονάδα οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών μας, την Πεμπτη 18/3/2021. Με την επανέναρξη της λειτουργίας του Σχολείου με φυσική παρουσία των μαθητών, θα παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες για να δοθούν στους γονείς τους.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Πρώτης (Α΄) και της Δευτέρας (Β΄) τάξης θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την πρόοδο των παιδιών τους για το Β΄τρίμηνο, από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς σύμφωνα με πρόγραμμα που θα σταλεί στα email των γονέων την επόμενη εβδομάδα.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Θεοφάνης Καρύδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων